Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 15.5.2005
Martinčin věk - měsíce: 52
Rubrika: Deníček


Tatínku můj...

Vojtíšek uklízí peřiny :o)
Dnes jenom krátce - odpoledne jsme strávili na návštěvě u známých a náš návrat domů se přesunul do pozdnějších hodin. Děti jsem tak koupal po osmé hodině a do postýlek se dostaly až po půl deváté. Ještě teď, v devět hodin, ani jeden nespí. Marťa si vymýšlí, že potřebuje na záchod a každou chvíli se v ona místa přesouvá. Vojtíšek si pro změnu svítí noční lampičkou - pejskem pod peřinkou a vyloženě se něčím baví. Jak jinak si vysvětlit radostný smích ;-) Před chviličkou však smích ustal a nahradilo ho tiché volání,"Tatínku, tatínku!" Šel jsem tam a co nevidím? Vojtíška ležícího na peřince a prosícího,"Tatínku posím, já ci hajat, pinkat támdle. Tatínku můůj!" Tomuhle se nedá odolat, viďte? Vojtíška jsem dle jeho instrukcí uložil pod peřinku a on za chvíli s rozsvícenou lampičkou v náručí usnul. Jedeme na návštěvu ;-)
Po návratu domů jsem Vojtíška vysvobozoval z autosedačky. I letmé přiblížení mého nosu k Vojtíkovi znamenalo nasátí podivného zápachu. Hned jsem na Vojtíka udeřil,"Copak máš v plínce, Vojtíšku?" Vojta se zamračil a povídal,"Fůůj tam jéé, nóóó! Fůůj, smdíí Vojtá, páchne, fůůj, hambáá!" Protentokrát vystřídal všechny výrazy. Jelikož se blížila doba koupání, nenasazoval jsem mu čistou plenku. Na noc totiž dostává Pampersku, jedině ta je schopná pojmout všechno čůrání. Přes den mu pak stačí méně nasákavé Helen Harper. Vojtík byl upozorněn,"Vojtíšku, nemáš plínku. Pokud budeš chtít čůrat, musíš jít na nočník!" Vojta pokýval na znamení souhlasu, jenomže se po večeři stejně počůral. Co se dá dělat, však on se to jednou naučí ;-)
Táák, právě skončila druhá třetina finálového utkání a naši stále vedou 1:0. Mohu v klidu dopsat článek. Jste zvědaví, cože Vojtík provozuje na titulní fotce? Tak takhle po ránu uklízí povlečení a peřiny ze své a Martinčiny postele. Pěkně jednu po druhé odtáhne do ložnice, kde je Dana následně položí na naši postel a přikryje. Vojtíšek se dnes do peřin opřel s řádnou vervou a vzduchem se neslo jeho hlasité vzdychání. Jako by tahal klády a ne peřiny :o)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist