Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 23.5.2005
Martinčin věk - měsíce: 52
Rubrika: Deníček


Zanedlouho si o nás přečtete i v denním tisku...

Dětičky v čekárně :o)
V dopoledních hodinách nás dnes čekalo menší lítání po doktorech. Abyste tomu porozumněli, Dana musela k zubařce na otisk a já se mezitím přemístil s Martinkou a Vojtíkem do nemocnice. Tam čekala na Marťu kontrola, po prodělaném a propíchnutém akutním zánětu středního ucha. O Marťu jsme neměli obavy, vždyť od zákroku se jakoby otřepala a hned jí bylo dobře. Takže jsem do nemocnice nakráčel jako vzorně se starající tatínek. Vojtíšek nechce příliš chodit za ručičku, pochodoval tedy sám. Pouze přes silnici, po přechodu, se nechá převést. V čekárně jsem naše miláčky svlékl z bundiček a už jsme čekali na sestřičku. Jak vidíte na první fotce, Vojtík se hned zaujal papírky na stolečku. Během chvíle vytrhal z bločku asi tak deset reklamních letáčků. Ale jinak v pohodě ;-)
Do ordinace se Martince příliš nechtělo. Já kráčel za ní, drže přitom Vojtíka na ruce. Dětičky se chovaly naprosto vzorně. Oba dva pozdravili při příchodu, oba poděkovali za obrázky a při odchodu se neslo vzduchem hlasité,"Naschledanou! Akedanou!" Ovšem loučení předcházela kontrola ouška mladým a sympatickým panem doktorem. Martinku jsem si přitom musel vzít na klín, neboť se maličko bála. Nebylo však čeho. Doktor povídal,"Tak, Martinko, ouško máš v pořádku. Už se můžeš i potápět!" Vojtíšek mezitím slídil po ordinace, ale přitom se choal velice vzorně. Fakt jsem je téměř nepoznával. Ale oni jsou hodní i jindy, jenom si nemyslete ;-)
Těsně po obědě mi pípl mobil, aby zvěstoval nový email na poštovním serveru. Hned jsem ho prozkoumal. Protentokrát se totiž zcela zjevně nejednalo o obvyklý spam. Jenom si to přestavte - mailovala redaktorka z vydavatelství Vltava-Labe-Press. Prý otisknou jeden z mých článků již publikovaných na eMartince, jedná se o tento titul - Promoce, aneb vesničané v metropoli. Článek si budete moci v tištěné podobě přečíst někdy v červenci, v celorepublikové příloze Víkend. Prý pošlou i honorář. Dana se této novince velice podivila a povídala,"To jsem si ani nepomyslela, že by sis mohl vydělávat psaním!" Vídíte? Já také ;-) Písková filtrace bazénu je konečně na místě ;-)
Dana se odpoledne vydala spolu s dětmi na návštěvu ke kamarádce. Já zatím přeluxoval naši rozlehlejší zahrádku i s přilehlými pozemky travní sekačkou. Dá to zabrat, neboť sekám v kuse přes hodinu a půl. Tempo je přitom určeno pojezdem motorového stroje. Ve zbývající čase se mi podařilo nainstalovat sud s pískovou filtrací bazénu na zahrádku. Jak vidíte na fotce, filtrace si trůní na svém provozním místě. Včetně hadic. Ty co míří nahoru, ústí do imitace slunečního kolektoru, tedy do jednodeskového radiátoru. Však ono to bude alespoň maličko topit. Zbývá postavit bazén a hlavně zakrytovat čerpadlo filtrace. Práce je dost a přitom očekáváme tropický víkend. A to se přece musí využít, ne? :o)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist