Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 23.6.2005
Martinčin věk - měsíce: 52
Rubrika: Deníček


Ty jsi takový náš potomek...

Martinka s Vojtou rabují košík se sladkostmi :o)
Vojtíšek dnes po celý den zlobil maminku. Myslíte si, že toho není schopen? Ale je, hned Vám to nastíním. Vojtíšek po celý den zastával ke všem věcem naprosto záporný postoj. Dana mu nabízela jogurtek ke svačince,"Vojtíšku, chceš jogurtek?" Vojtík si však vedl svou,"Nebudu jogurtek, necí!" Vojtíšek se posléze rozčílil a nebyl utišení,"Nebudu hamat, nebudu!" A opravdu sám nejedl. Nakonec se nechal nakrmit. Přitom však komentoval moji práci,"Nemůžu dělat jinak, musím na kaši, nemůžu pacovat!" Skutečně nemohl, neboť ho zaměstnávala moje činnost ;-)
Martinka se nám dnes navrátila po noci strávené ve školce domů. Prý se jí tam moc líbilo. I někteří rodičové se ptali učitelek,"Nebylo by možné podobnou akci pořádat každý měsíc?" Kdepak, jedná se o zpestření konce školního roku, takže žádné opakování po měsíci. Martinka mi pak na zahrádce kladla různé otázky,"Tatínku, víš co je to potomek?" No jasně, vím. Hned jsem to Martince povídal,"Víš, potomek je mláďátko od svých rodičů.Ty jsi taky takový náš potomek, ty jsi takový lidský mláďátko!" Martinka se na mě zaškaredila a nesouhlasila,"Taťkó, já nejsem žádnej tvůj potomek a vůbec už nejsem žádný mláďátko. Jenom zvířátka maj mláďátka. Lidi maj miminka přecé!" No jo, nakonec má pravdu ;-) Sluneční otočný kolektor ;-)
Na druhé fotce z mobilu vidíte otočný sluneční kolektror, jehož ponon za sluncem jsem dnes konečně zprovoznil. Celé řízení jsem naprogramoval v malém průmyslovém automatu. Zbývá dořešit pár detailů po zkušebním provozu a pak provedeme změny, vedoucí k bezproblémovému chodu.
Dnes nám odpoledne přišel dopis od Českého Telecomu. Konečně ruší naši pevnou linku, Sláááváá. Zbytečně jsme platili za nic. Připojení na Internet přes bezdrát už máme. Telefonujeme přitom přes Internet za pomoci služby FAYN. Prostě pohoda. A co nabízí Telecom? Nic zvláštního :-(

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist