Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 24.6.2005
Martinčin věk - měsíce: 53
Rubrika: Deníček


Opět v bazénu...

Děti jedí frášek. :-)
Sluníčko dnes svítilo, ohřívalo řádně vzduch i vodu v bazénu. Nic nám tedy nebránilo v koupání. Děti jsem šoupli do vody a my skočili za nimi. To Vám bylo ráchání. Není divu, teploměr ve vodě ukazoval celých dvacet osm stupínků. Vojtíšek sice zpočátku hlásil svoje obvyklé,"To je tatínku tudený!", ale posléze si zvykl.
Vojtíšek i dnes běhal po bazénu s plovacími křidélky na ručičkách a s matrací před sebou. Pro jistotu. Dana ho však popadla do náručí bez matrace a světe, div se, Vojtík se položil natažen na vodní hladinu. Dana ho hned trénovala v započaté činnosti. Bezprostředně mi hlásila,"Podívej se, Vojtíšek si lehá do vody. To by se brzy mohl naučit plavat s křidýlky!" No jasně. Když pak si Dana odběhla zalít rajčata na druhou zahrádku, já vlezl do vody spolu s dětmi, a to dnes naposled. Vojtíšek po chvíli odhodil matraci a žadonil,"Tatínku, já ci plavat!" Tak jsem Vojtíka podepřel pod hrudníčkem a Vojta opravdu pádloval ručkama a kopal nožkama. Opravdu dobrý začátek. Mohlo by to přinést i jisté vysledky. V každém případě Vojtíškovi daří i případné ponoření obličeje pod hladinu. Napije se pouze občas ;-)
Mezi nejčastější Vojtíškovy hlášky poslední doby bezesporu patří slůvko nemůžu. To říká v každé souvislosti. Moje otázka například zněla,"Vojtíšku, dáš si jogurtek ke svačince?" Vojtík pouze vrtěl hlavičkou a hlásil,"Nemůžu tatínku, nemůžůů!"
Díky pobytu venku jsme se přesouvali domů až o půl deváté. Vojtíšek se nezklidnil, naopak řádil o poznání víc. Nedalo se nic dělat, musel jsem děti srovnat do latě a odeslat do koupelny. Tam si vyčistili zoubky a já je pak řádně osprchoval od chlóru z bazénu. Po vytažení z vany přišla Dana a chystala se učesat Martince vlásky. Přitom její zrak padl na špinavý hřeben. Hned ho začala mýt pod kohoutkem. To zaujalo Vojtíška a už se vzduchem neslo,"Tedá?! Co to jé? Todle jeé?" To jsou slovní obraty, viďte? ;-) Makrely na grilu ;-)
Závěrem mi dovolte komentář k dnešním fotkám - Na první jsou vyobzazeny detičky, právě vylupující čerstvé hrášky z lusků. Kupodivu se dnes ani pořádně neprali. No a na druhé fotce právě griluji makrely- naši dnešní večeři. Kdo tedy vařil? No,přece tatínek. Jenomže maminka nám ryby velice dobře naložila do koření na ryby. Mňam :-) Jí tedy patří dík.

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist