Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 6.7.2005
Martinčin věk - měsíce: 53
Rubrika: Deníček


Děti si užívají prázdniny u babičky a dědy...

Rocková zábava :o)
Uplynulou noc jsme strávili na pravé venkovské rockové zábavě. Řeknu Vám, celkem jsme si večer bez dětí užili. Jak máte možnost spatřit na fotce, v sále bylo velice plno, rušno a hlasito. Původně Open-air akce se musela kvůli nepřízni počasí přesunout do sálu a těch 350 lidí(Neznám přesné počty) si šlapalo málem po hlavách. Hudba však dupala ze solidní aparatury a pivo teklo proudem. Prostě pohoda. Domů jsme se dostali až někdy po jedné hodině.
Hned úvodem musím dementovat zprávu o včerejší akci v Chrudimi. Děda, babička a děti měli navštívit muzeum loutek. Jenomže jak se dnes ukázalo, jejich kroky mířily zcela jinam. Jednalo se o loutkové divadelní představení. Což o to, Martinka si ho vychutnala do poslední chvilky, přece jenom jezdí se školkou dosti často do divadla. Zato Vojtík se se celou třičtvrtěhodinu nudil. Ještě štěstí, že měl alespoň dostatek pohybu. I tak překvapoval ztichlé diváky svými hlasitými projevy,"Dívéj, tam je pincezná, tam je kašpáek!" No, divadlo na něj ještě není ;-)
Dnešní program prý směřovali poněkud jinam. Pomocí Českých drah se všichni přesunuli do Jaroměře, tam se totiž nachází muzeum lokomotiv. Takováhle technika zajímá hlavně Vojtíška, ale i holky si přišly na své. Vojtíšek se prý vůbec projevuje jako kluk. Mám na mysli neustálé provokování holek a praní se s nimi. Vyškolila ho totiž Martinka svým neustálým trápením, jako malého brášku. Jenomže Vojtíšek vyrostl a teď jí všechno vrací. A nejenom jí ;-) Domácí pracoviště ;-)
Dana opět začala pracovat doma, respektive programovat. Však k toho k výše uvedené činnosti zase tak moc nepotřebuje. Včera jí šéf přivezl notebooka a dnes jsem na našem domácím počítači nastavoval proxy-server a firewall. Obojí je nutné ke zvýšení bezpečnosti z Internetu a hlavně k zapojení druhého počítače - notebooku do netu. Domácí počítač samozřejmě musí disponovat dvěma síťovými kartami. Už to chodí, už to frčí a celý systém má i nesporné výhody - v případě tiché domácnosti si můžeme mezi místnostmi posílat maily, chatovat, či komunikovat přes ICQ ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist