Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 7.7.2005
Martinčin věk - měsíce: 53
Rubrika: Deníček


Druhé dítě je holt druhé dítě...

Vojtíšek pobíhá po dvoře u babičky :o)
Na úvod mám pro Vás jednu velkou novinku - už pozítří se zase všichni setkáme! Jak já se těším, dětičky mi přece jenom doma chybí. Na druhou stranu si myslím, že si děda s babičkou rádi oddechnou. Další zkouška je čeká v srpnu, ovšem za naší asistence. Do Bulharska poletím i já s Danou. Už je to jisté, že se čtrnáctidenní dovolené zůčastním. Divíte se? Že bych se rozmýšlel? Kdepak, pravda je jinde. Někdy začátkem roku mi totiž propadl pas a já si teprve dnes nechal udělat nový. Za měsíc nashledanou, dojdu si vyzvednout ten elektronicky vytištěný zázrak evropské unie. A pak hurá, za hranice všedních dnů. I když jsem na městský úřad dorazil jako úplně poslední(Milá paní úřednice musela přetáhnout pracovní dobu maličko přes, za což jí dík), vše se zadařilo. Ne jako pán, jenž přišel těsně před zavíračkou,"Dobrý den, tady se vydávají pasy?" Potvrdil jsem mu otázku a pán se ptal dále, za kolik peněz a za jakou dobu pas vydají. Jakožto znalý z internetu jsem mu vše popsal. Pán jenom smutně prohlásil,"Tak ten rychlý pas za šest stovek nechci a na ten klasický nemůžu čekat celý měsíc. Tím pádem mám dovolenou vyřešenou. To víte, na neplatný pas jsem přišel před hodinou!" To je překvapení, těsně před odjezdem, viďte? ;-)
Nastávající víkend u babičky a dědy se ponese hlavně ve znamení oslav Vojtíškových druhých narozenin a Martinčina nedalekého svátku. Však už má Dana připravené dárečky a děti se mohou těšit na sobotu. Už před obědem se setkáme :o)
Vojtíšek se prý ve spolupráci s holkama učí blízat nanuky. A že mu zachutnaly. Až doposud jsme před ním něco podobného víceméně zatajovali, neboť jsme si vyndávali Mrože z mrožáku těsně po obědě a tou dobou Vojta spinká. Ono je to těžké. Zatímco Martinka dlouhou dobu nevěděla, co je to bonbón, Vojtíšek je již dávno znalý. První dítě je holt první dítě. Druhé už má příklad a snaží se napodobovat. Vojtíšek chce navíc dohnat ty dva roky, jenž jej dělí od Martinky. A to zcela evidentně ;-) Nový kanálek na zahrádce ;-)
Na druhé fotce jsem pro Vás zvěčnil včera čerstvě zabetonovaný kanálek na zahrádce. Dnes jsem přes beton navršil zeminu a zasel trávu. To je po téměř pěti letech učiněný zázrak. Až doposud kanál překrývala značně nahnilá prkna a hrozil propad mezi trubky. V kanále se totiž nachází kohouty s vodou na zahrádku.

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist