Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 9.7.2005
Martinčin věk - měsíce: 53
Rubrika: Deníček


Oslava druhých Vojtíškových narozenin...

Vojtíšek sfoukává svíčky :o)
Huráá, konečně jsme se po týdnu setkali s dětmi. Setkání proběhlo velice emotivně, ale co se dalo po týdnu odloučení čekat. Vojtíšek se vrhl kolem krku nejprve Daně. Jakmile však spatřil moji tvář, hned se snažil vymanit se sevření,"Maminkó, dolůů! Ahóój tatínků! Todle je můj taťkáá!" Hned mi visel kolem krku. Martinka si odbyla přivítání poněkud poklidněji a v žádném případě nechtěla zvedat z pevné země. Přece jenom se již bojí výšek ;-)
Vojtíšek se za ten týden celkem zdokonalil v chození na nočník. Plínku dostává jenom na noc a přes den chodí na nočník, nebo na travičku. Pokaždé je velice chválen a tak není divu, že se posléze pochválí i sám,"Já sem hodnej kuk!" :-)
V odpoledních hodinách proběhla celkem bouřlivá oslava Vojtíškových druhých narozenin. Vojtíšek byl jako u vytržení. Nevěděl, na kterou stranu si má doběhnout pro dárky. Všechny pečlivě schraňoval na stole a křičel,"Jetě dotanu dáečký!" Jaké bylo jeho zklamání, když už se žádný dárek nekonal,"Není už, nedostala!" Poté nastalo rozbalování. Vojtíšek po každém roztržení papíru jásal,"Koukéj, co to dostala, tady je pyžamkó, tady kížká!" To Vám bylo radosti. Jakmile měl Vojtíšek rozbalený poslední dáreček, došlo na zlatý hřeb. Děda přitlačil z vedlejší místnosti velký šlapací traktor s vlekem. Vojtíšek hned vystartoval a radostně výskal,"Jéjé, dotala taktor, to je můj taktor!" Během chvíle už seděl na sedadle a snažil se komíháním těla stroj rozjet. Kdepak traktor, Vojtíšek se musí nejprve naučit šlapat, což zatím neumí. Vozil se následně venku, jak vidíte na fotce. Martinka šlapala a Vojtík se vezl na vleku. Velice se mu podobné cestování zamlouvalo. Martinka vozí Vojtíška na traktoru :-)
Po týdnu jsem opět děti sprchoval v koupelně. Martinka měla čelíčko modré od Vojtíškova dortu - traktoru. Ten vyrobila šikovná švagrová a jako základní barvu zvolila modrou(Modrá je dobrá). Dana se však při pusinkování Martinky před spaním divila,"Ale Martinko, vy jste se nejak divně umyli, vždyť máš modré čelo!" Martinka rezolutně prohlásila,"Ale mě se modrá líbí a modrý čelíčko je moc hezký!" No jo, něco podobného jsme tuhle četli v knížce Neználkova dobrodružství :o)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist