Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 13.7.2005
Martinčin věk - měsíce: 53
Rubrika: Deníček


Martinčino evakuační zavazadlo...

Konečně v bazénu :o)
Dětičky si dnes po ránu pěkně přispaly. Vojtíšek totiž vstával až kolem půl deváté ranní. Dana měla oprávněné obavy, že po obědě spinkat nebude. Chyba lávky, nakonec usnul. Jenomže ho šla nejprve uspávat Martinka. To aby si to vyzkoušela. Po půl hodince se celá zkroušená objevila za dveřmi a musela ji vystřídat Dana. Není divu - Vojtíšek v takové chvíli provokuje Marťu a namísto spaní probíhá v pokojíčku velká zábava.
Po delší době dešťů se počasí konečně umoudřilo a my se mohli zase vykoupat v bazénu. Voda nic moc, těch téměř čtrnáct dní nečištění na ní zanechalo výrazné stopy. Stačilo však doplnit chlórovou tabletu do plováku a nechat proběhnout pískovou filtraci. Úplně nejlépe se voda pročistí, hrají-li si v ní děti. Zvíří se nečistoty a dojde k jejich vcucnutí čerpadlem. Takže jsma se nakonec všichni cachtali v křišťálově průzračné vodě. Ne moc dlouho, neboť teploměr vykazoval teplotu vody dvacet tři stupňů. I Vojtíšek ji ohodnotil po prvním smočení,"Taťko, tudená je vodá, tudíí tóó, vyndej měéěé!!" Kdepak, stačilo ho vytáhnout a ponořit znovu. Zvykl si. Stejně tak i maminka s tatínkem, Martinku nevyjímaje. Zítra se situace jistě zlepší a děti do vody vyfasují navíc i svoje nafukovací matrace. Ty jim dnes Dana odmítala vydat, neboť by pak ve studené vodě strávili příliš mnoho času ;-) Odpolední svačinka ;-)
Vojtíšek nám v bazénu předvedl svoji novou dovednost(Trénoval ji během minulého prázdninového týdne u babičky a dědy. Ve velkém krytém bazénu totiž nedosáhl na dno). Položil se hrudníčkem na moji otevřenou dlaň a plaval. Vojtíšek se dokáže krásně natáhnout na hladinu. Jak nám povídala babička, minulý týden ve Všestarském bazénu plaval úplně sám. Doma dosáhne, takže se tolik nesnaží. Zítra si Martinka na zkoušku střihne test plavání bez křidýlek, aby se trochu zdokonalovala. Čeká nás dovolená u moře, takže se jí podobná zkušenost bude jistě hodit.
Jejej, to jsem Vám ještě nepsal - Martinka, jako jediná z nás disponuje sbaleným evakuačním zavazadlem. Abyste tomu rozumněli - má neustále sbalený batůžek se spoustou nezbytných věcí. To byste koukali, jaké poklady tam má. I my se občas divíme. U babičky a dědy si večer neopomněla umístit baťůžek blízko postele, aby ho měla pěkně připravený. Co kdyby. Se všemi věcmi, které si sama k babičce přivezla. Dáváme jí totiž volnou ruku, aby si sbalila vše co bude potřebovat. Má přitom jediný limit - maximální objem zavazadla. Jako v letadle, viďte? ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist