Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 14.7.2005
Martinčin věk - měsíce: 53
Rubrika: Deníček


Také se v televizi díváte na tatínka ?...

Martinka plave v bazénu :o)
Dnešní překrásně slunečné odpoledne jsme strávili koupáním v bazénu. Tedy spíše zbytek rodiny, než já. V práci nás začal zlobit druhý robot na balírně, takže jsem víceméně strávil celý pracovní den a i něco navíc zíráním do displeje notebooku. Dobrá věc se podařila a robot zase vesele pracuje. Takže mohu v klidu trávit čas s rodinou.
Děti vyloženě čekaly na můj příjezd. Jak jinak si vysvětlit dvě docela nahaté postavičky, běžící k autu,"Tatínkůů, my chceme vyvýzt nahóóru do stodoly!" Takhle mě vítala Martinka a sápala se na kliku spolujezdcových dveří. Vojtíšek samozřejmě nesmí zůstat pozadu, hned se vyškrábal na sedadlo vedle Martinky. Že jim to stojí za ujetí dvaceti metrů na předním sedadle. Po vystoupení z auta mě netrpělivě táhli k bazénu. Kdo by odolal té překrásně čisté a průzračné vodě. Hned jsem tam hupsnul za dětičkama. Martinka mi předváděla plavání bez nafukovacích křidýlek. Že jí to jde, viďte? Na první fotce je zvěčněna těsně před potopením. Prozatím neuplave více než metr, ale snaží se. To se cení. Následně ukazovala na zádech plavající mrtvolku. Pro změnu s křidélky, jinak by ji nehybnou voda neunesla. Mrtvolku se naučila od starší neteřinky Petrušky u moře. Hlavně, že se děti zabaví, viďte? ;-)
Vojtíšek řádil v bazénu po svém. Už ho vůbec nemusíme zachraňovat, vystačí si sám. Pod vodu v žádném případě nezahučí. Skáče ve vodě se svojí matrací a vyloženě se baví. Není divu, dnes se nám voda ohřála na dobrých šestadvacet stupňů :-)
Jakmile se blíží doba Večerníčku, zapínáme televizi. Děti se v podstatě dívají na dva podvečerní pořady. Jedním z nich je výše jmenovaný Večerníček a druhý Datel Woody na Primě. To jim bohatě stačí. Sotva Vojtíšek zmerčí začátek Večerníčku, hned volá,"Jéjéj, dívej, bude tatínek!" Sice mu pokaždé říkáme,"To není taínek, to je přece Večerníček!" Vojtíšek opakuje,"Todle je večeníček!" Jenomže příště se Večerníček podle Vojtíška jmenuje opět tatínek :-) Vojtíšek s kolečkem ;-)
Po Večerníčku Martinka sledovala reklamu. Mluvili tam opravdu rychle a to ji zaujalo,"Tatínku, proč tam mluvěj tak rychle? Vždyť jim není rozumět!" Já na to,"Ale Martinko, to je reklama. Kdo si ji v televizi objedná, tak za ni musí zaplatit hodně peněz. Čím je delší, tím více zaplatí. Proto se snaží, aby ta reklama byla co nejkratší!" Vyčerpávající odpověď, viďte? Martinka se zamyslela,"Ahá, a co je to kratší?" Já doplnil,"Víš, to jako že to dřív skončí!" Vedeme dobrou konverzaci, že? ;-)
Na druhé fotce mi Vojtíšek pomáhá odvozit nepořádek zpoza kraje dvorka. V těch místech má po dlouhé době vyrůst parkoviště dětských strojů a hlavně našich jízdních kol :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist