Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 22.7.2005
Martinčin věk - měsíce: 54
Rubrika: Deníček


Naše malá kouzelnice...

Dětičky trápí křečky ;-)
Dnešní dopoledne jsme trávili na horách, tedy v Krkonoších u tety. Všechny čtyři dětičky spolu řádily, až se to vydržet nedalo. Po včerejšku se venku dokonce vylepšilo počasí a když jsme těsně po obědě odjížděli, obloha místy vykukovala modře a občas i svítilo sluníčko. To samé se nedalo říci doma. Pršelo a pršelo. Ani jsme nos ven nevystrčili. Prostě a jednoduše - počasí na houby :-)
Bezprostředně po příjezdu domů nás přišel navštívit pan soused. Prý šli dnes na houby a domů přinesli na padesát pravých hříbků. To je něco, tolik jsem jich nikdy pohromadě neviděl. Já i Dana jsme nažhavení a jistě nebudeme moci dospat rána, neboť hned dopoledne razíme do lesa. Alespoň si vyzkoušíme, jak se Vojtíšek bude chovat v lese. Poběží pěkně po svých a po důkladné instruktáži by mohl sbírat i houby. Přece jenom k nim má z nás čtyřech výškově nejblíž ;-)
S Vojtíkovým odmítáním nočníčku to nebude až tak žhavé. Mám na mysli článek, v němž jsem popisoval Vojtíkovo chození na záchodovou mísu. Kdepak, dnes si těsně po večeři překvapivě řekl na nočník zcela sám,"Já ci čůůat!" Jakožto nejbližší osoba jsem mu svlékl kalhoty a slipy. Po posazení se okamžitě vyčůral. Následovala obvyklá věta,"Sem hodnej!" Netrvalo ani pět minut a volal znovu,"Já ci čůůat!" Tak jsem se ho zeptal,"Opravdu chceš Vojtíku čůrat?" Vojtíšek zavrtěl hlavičkou,"Nené, kakat ci!" Opravdu, vykakal se. Navíc se už umí následně ohnout, opřít ručkama o podlahu a přitom vystrčit prdelku, abychom ho mohli utřít. Opravdu hodnej kluk. Takhle se nám vykonávání tělesných potřeb moc zamlouvá ;-)
Neteřinka Petruška pilně učila Martinku kouzelnické dovednosti. Však mě Marťa před chvílí zatáhla do pokojíčku a jedno kouzlo vyzkoušela i na mé osobě,"Taťkó, teď zavři oči a nedívej se. Já vezmu jednu pastelku, šoupnu ji do pytlíku a ty musíš po hmatu poznat, jakou má barvu!" Sice jsem zpočátku protestoval, ale bylo mi to prd platné. Jak mám poznat barvu po hmatu? Povídám,"Je to černá, modrá, zelená...?" Martinka jenom odpovídala,"Tahle to není!" Po desáté barvě jsem nevydržel,"Martinko, podívala jsi se sama na její barvu?" Martinka se zamyslela,"No, já nevím. Já vlastně nevím jaká barva to je!" Aha, pak se má tatínek snažit :o) Jednalo se o modrou.
Na dnešní a jediné fotce se dětičky právě věnují křečkům u tety. Vojtíšek se nezdráhal a sahal na ně ostošest. Chudáci křečci, měli se co bránit. Tedy útěkem, ne kousáním. Vojtíšek výskal, drže přitom křečka v ručičce,"Dívéj, mám myšáká!" :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist