Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 23.9.2005
Martinčin věk - měsíce: 55
Rubrika: Deníček


Vzhůru k výškám...

Na rozhledně :-)
Dnes jsme těsně po obědě vyjeli po delší době směr Hradec. Jistě se ptáte,"Kam?" No přece na návštěvu za babičkami a dědou. Martinka šla ze školky po o a já z práce taktéž :-)
Cestou na víkend k babičce a dědovi jsme nejdříve zajeli pro prababičku do nedalekých Vojenic. Při loučení na nás čekala ještě jedna veliká atrakce - výstup na vysílací věž jednoho nejmenovaného mobilního operátora. Na ní se nachází vyhlídková terasa a na starost ji mají místní z obce. Jak vidíte sami na druhé fotce, výška je to opravdu impozantní. My lezli po točitém schodišti do více než půlky. Odtamtud se nám otevřela překrásná vyhlídka na Krkonoše, Orliché hory a široké, daleké okolí. Nádhera. Celý dojem navíc umocňovalo dnešní slunečné a teplé počasí. Babí léto je tu. Jinak - rozhledna se jmenuje Osičina Vojenice. Vřele doporučuji k návštěvě :-) Na rozhledně ;-)
Na věž se odvážil pouze Vojtíšek, Dana a já. Martinka hlídkovala dole, neboť jí nedělají dobře mřížované schody s mezerami mezi stupni. Zato Vojtík tlapal drže se jednou ručkou nás dospělých, ostošest. Vyběhl sám až nahoru. Cestou dolu jsem mu už tolik nedůvěřoval, proto byl mnou snesen. Preventivně. Přece jenom to není pro rodiče vůbec žádná pohodička. Když si představíte, že by dítě mohlo spadnout, brrr, hrozná představa ;-)
Bohužel, instalace Eurotelového CDMA modemu na můj nový notebook se nezdařila. Cosi jsem udělal špatně a XPéčka nepochopila můj záměr. Takže musím přetahovaat data na web z dědova počítače. Nedá se nic dělat. Každopádně mi instalační pokusy zabraly tolik času, že se dnes musíte spokojit s kratším článkem.

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist