Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 26.9.2005
Martinčin věk - měsíce: 55
Rubrika: Deníček


Šílené překvapení, plus brigáda ve školce...

Dětičky modelínují na stole :o)
Odpoledne jsem spěchal z práce, jak se dalo. Jistě se ptáte,"Nač ten spěch?" Ne ne, s lihovinou, k níž patří výše jmenovaný reklamní slogan to vůbec nemá nic společného. Ve školce probíhala brigáda - rodičové šmilgrovali a následně natírali prolézačky, kolotoč, skluzavky a hlavně velký zahradní altán. Co bychom pro děti neudělali, že? Já se zůčastnil dnes a další pracovní odpoledne na mě čeká ještě ve čtvrtek.
Dana jela před polednem do práce s notebookem v kufříku a teta si prozatím vzala Vojtíka do opatrování. Prý si s ním celkem pěkně užila. Hlavně ty Vojtíkovy hlášky. Na každou otázku zná odpověď. Jako například před večeří. Martinka se dožadovala sladkostí,"Tatínku, dej mě něco sladkýho z košíku!" Já ji zarazil svojí větou,"Martinko, už nemáš nárok, jdeme do koupelny!" Vojtíšek se však jenom tak nevzdal,"Tatí, dej mě jetě, já mám nárók, já sem hamala večežíí!" No, odolali byste mu?
Kolega mi dopoledne v práci ukazoval jednu velice zajímavou nabídku. Jde o prodej PC v on-line aukční síni Aukro. PC je od Siemensu a jedná se o malý a tichý kompakt za super cenu. Kolega jeden kupoval, tak jsem se k němu přidal. Děti tak získají celkem slušný stroj na svoje hry. Navíc bude možné z PC chodit i na Internet - disponuje síťovou kartou. Od těch dob, co máme domácí síť rozbočenou přes hlavní počítač coby server a následný Switch, se na internet může současně připojit 8 počítačů. Což je více než dost ;-) Vojtíšek ležící spící ;-)
Uff, před chvílí jsem těsně po vykoupání dětí zažil menší, spíše větší šok. V ložnici zvonil u počítače internetový telefon Fayn. Popadnu sluchátko a co neslyším? Kamarádku ze vsi, pořádající v sobotu svatbu syna. Prý jim vybouchl dopředu zajednaný kameraman(Ten filmoval kdysi naši svatbu a za scénu s nerozbitným talířem získal hlavní cenu v pořadu Neváhej a toč. Teď ho prý mám zastoupit já. A to mi před nedávnem povídal kamarád,"Když jsem zhlédl tvoje video z Bulharska, tak si tě příště pozvu na svatbu!" Už je to tu. Celá věc má jeden háček - disponuji pouhým originálním akumulátorem od kamery a ten vydrží cca hodinu, dvacet minut provozu. To je příliš málo. Takže musím nahonem sehnat nový SONY akublok. Další starost. Jinak je vše v háji ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist