Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 27.9.2005
Martinčin věk - měsíce: 55
Rubrika: Deníček


Vojtíšek ovládá počítač téměř dokonale...

Vojtíšek pracuje na notebooku :o)
Dana se navečer pustila do konzervování zelené petrželky. Na robotu ji rozseká a poté zamrazí. Martinka se ptala,"Proč to děláš, mami?" Dana jí vše vysvětlila. Marťa hned zpozorněla,"Tak to musíme taky nakoupit na zimu mrkvičky, abysme měli co dát sněhulákovi jako nos!" Už je celá natěšená na sníh. Martinka se ptala ještě hlouběji,"Tatínku a prodávaj ty mrkvy vohlíněný, nebo čistý?" Dobrá otázka, že? ;-)
Sotva se Martinka naučila zavazovat si tkaničky u bot, začala jí podobná činnost nudit. Jak jinak si vysvětlit její včerejší hlášku,"Maminko, mě už ty šněrovací boty opravdu, ale opravdu nebaví!" :o)
Jak jsem se včera zmiňoval o nutnosti zakoupení druhého akubloku do kamery, dobrá věc se podařila. Po sáhodlouhém hledání na internetu jsem zamítl on-line obchody, neboť potřebuji akumulátor do pátku. Už to vypadalo na výlet do Hradce, naštěstí se mi povedlo vyhledat jeden velkoobchod, kde ho fyzicky měli. Hurá, dokonce o dvě stovky levnější než v prodejně SONY. Takže jsem díky sobotní svatbě konečně pořídil druhý akublok do kamery. Konečně se po více než dvou letech bude natáčet bez časového omezení :-) Děti pracují na počítači ;-)
Martinka si navečer přitáhla svoji počítací knížku a spustila velké počítání,"Tatínku, tady v tý knížce je mravenců celkem 311, to vím úplně přesně! To je totiž tolik, že nevím kolik to je!" Aha, takhle se věci mají. Po Martince přiběhl Vojtíšek a dožadoval se hraní her na počítači. Já mu pustil Klubíčko her na notebooku. Vojtík mě přitom dostal dokonale přesným polohováním myši a jejím klikáním. Ovládá počítač naprosto neskutečně. Na dvouleté díte až překvapivě :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist