Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 30.9.2005
Martinčin věk - měsíce: 55
Rubrika: Deníček


Namažu se sama, namažu si čeba fousy !...

Vojtíšek hraje Klubíčko :o)
Jak vidíte na první fotce, Vojtíšek zvládá ovládání počítače doslova levou zadní. Navečer vyskočil na otáčecí židli a už se sápal na myš. Ještě předtím odstranil ze svého dosahu klávesnici. Na ovládání dětského Klubíčka ji stejně nepotřebuje. Následovala operace s cédéčkem,"Taťkó, tady já dám sám cédéčko do počítače!" A už to začalo. Vojtík popadl myš a klikal ostošest. Je až neuvěřitelné, jakou má trpělivost s trefováním se na ikonky. Jakmile je na místě, klikne a ejhle, ono se to spustí. Dvouleté dítě ovládá optickou a velkou myš naprosto s přehledem. Martinka v jeho věku nemohla pochopit souvislost s pohybem myši a kurzoru na monitoru. Vojtík to už zvládá. Dana se téměř zhrozila při sledování jeho činnosti,"Není na to Vojtíšek malej?" Zcela evidentně ne. Vojta si pouštěl na Klubíčku písničky, zpíval s nimi a bavil se. Jenom se nebojte, děti jsou během práce na PC monitorovány a časově limitovány. Počítač je víceméně za odměnu :-)
Před spaním jsem si obě děti vzal jako obvykle do koupelny. Dnes na ně čekalo sprchování. Vojtíšek se sám před našimi zraky svlékl a posléze i pustil do pucování si zoubků, zubním kartáčkem. Sotva svoji záslužnou činnost dokončil, už se sápal na kelímek ve vaně,"Já ci tatí vodičkůů!" Tatínek mu ji nedal, naopak šoupl Vojtíka do vany. Co myslíte, že udělal Vojtíšek? Zatímco jsem sbíral oblečení, za mými zády se ozval podivný zvuk, následovaný Martinčiným komentářem,"Jejéé, Vojtíšek si drží pindíka a čůůrá do kelímku! Hihihi, von si poradil!" Zábava, že? Jenomže Vojtík celou záležitost zakončil radostným,"Já mám vodičků!". Kelímek otočil dnem vzhůru a kupodivu jej vylil. Dana jeho činnost komentovala,"To by se dalo využít, kdybychom měli donést k paní doktorce odebranou moč!" ;-) Martinka si čte knížku ;-)
Po vykoupání se děti oblékaly. Martinka požadovala dětskou mastičku Nela batole,"Tatínku, já se namažu tou mastičkou s kačenkou!" Sotva ji vrátila, už ji chtěl Vojtík,"Já ci taky kačenkůůů!" Po mé otázce,"A co s ní budeš dělat?" se Vojtík zamračil,"Namažu se sama, namažu si čeba fousy!" Na ta slova se začal mazat pod nosem :-)
Tak, už jsem připravený na zítřejší svatbu - tedy natáčení. Vše dopadne dle plánu, alespoň doufám. Hlavně, aby vydrželo počasí. Dnes Vám nemohu slíbit, jak se navrátím domů, takže se zítra snad setkáme. Kdyby ne, neděle to jistí. ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist