Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 3.10.2005
Martinčin věk - měsíce: 55
Rubrika: Deníček


Zase ta srnka...

Děti mlsají čerstvé maliny a jahůdky :o)
Vojtíšek se mnou dopoledne telefonoval. Já totiž volal Daně a on se hned sápal po mobilu,"Je tam tatínek?" Dana mu telefon půjčila a rozjel se dialog,"Vojtíšku, ty dnes prej zlobíš maminku?" Vojta odpověděl,"Jóó!" "Kdepak je Vojtíšku Martinka?" "Maťká je ve kolce!" Hezky si popovídáme, viďte? :o)
Moje celé dnešní odpoledne poznamenala jedna nepříjemná příhoda. Naštěstí dopadla dobře, což velice kvituji. Stalo se to tak - jedu z práce autem a za městečkem, těsně před naší vsí moje oko periferně zaregistrovalo jakýsi podivný stín. Vlevo se na svahu pod železniční tratí krčila velká srnka. Pohnula se a moje rekce následovala. Prudké brždění, kola smýkající se po asfaltu a přede mnou silnici přebíhající srnka. Jen tak tak se vše zadařilo a srnka minula předek auta ve třímetrové vzdálenosti. Uff. Nebýt čerstvého asfaltového polevu a posypu, asi bych nezvládl takhle krátkou brzdnou dráhu. Z devadesátky na třicet, to dá zabrat hlavně pneumatikám. Však se za mnou vznášel veliký oblak gumového smrádku, jak se mi podařilo zaregistrovat ve zpětném zrcátku. Řeknu Vám, ta srnka to udělala jistě záměrně. Za bílého dne a v místě, kde jsem s úplně novým autem porazil před pěti lety její kolegyni. Tenkrát to ovšem stálo osm tisíc. To je ale náhodička, že? ;-) Marťa poslouchá walkmana ;-)
Martinka mi koukala přes rameno na střihový program v PC. Svatebčané se právě podepisovali po obřadu do knihy. Martinka zpozorněla,"Tatínku, proč se tam musej podepisovat do tý knížky?" Než mě stačila pustit ke slovu, pokračovala,"Až se já budu vdávat, tak se taky budu muset podepsat? Až já pak budu teta, tak se budu menovat teta Martina, víš? Tak už to na tom světě chodí, víš?" Po jejích slovech jsem se doslova válel smíchy pod stolem. Aby ne. To je stále ,"Já se taťko nemenuju Martina, já jsem přece Martinka. Martina se menuje teta Martina z ameriky!" Tak to vidíš, teto Martino :-)
Při dnešní večeři mě Vojtík vyloženě dostal. Najednou začal vykládat o čemsi podivném,"Taťkó tam byl takovej divnej pán. Takovej stvašnej pán a dělal uáááá, uááá!" Vojtík řval opravdu hrůzostrašně, až se mi chlupy na těle ježily. Má otázka zněla,"Kde jsi toho pána viděl?" Vojtík ukázal na bednu a prohlásil,"V televizí, pšecéé!" To má z těch dětských horrorů ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist