Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 17.10.2005
Martinčin věk - měsíce: 55
Rubrika: Deníček


Krájejte tři dny staré housky...

Děti v akci ;-)
Dana odjela těsně po mém návratu z práce na firemní bowling. To že se z celé akce vyklube psychologický test osobnosti, nemohla tušit ani ve snu. V dnešní době je možné všechno a zase až tak neúspěšně z toho nevyšla ;-)
Spinkající Vojtíšek se probudil celkem sám. Stačilo, aby si Martinka pouštěla svoji VHS kazetu s nahranými Krtečkovými Večerníčky. Sotva Vojtík zaslechl znělku, už startoval z postýlky,"Jéjéj, to už dávaj Večeníčka? Už je večeníček, Maťkóó!" Kdepak, odpoledne a Večerníček ;-)
Navečer se Martinka zabrala do malování velkého obrázku pro nepřitomnou maminku. Namalovala překrásnou a barevnou rybu. Vojtíšek nechtěl zůstat pozadu, proto si z knihovny vytáhl knížku O pejskovi a kočičce. O nic až tak vážného by se nejednalo, kdyby autor kreseb Josef Čapek obrázky řádně vybarvil. Takhle musel jeho práci zastat Vojtíšek. Prostě se pustil s pastelkami do započaté práce ;-)
Nastal čas na přípravu večeře. Jak jsem se tak zabral do loupání brambor, nadchla mě jedna rádiová skladba od skupiny ABBA. To je moje krevní skupina a tak jsem se zasnil. Krájel jsem a krájel brambory, až jich byl plný dřez(Jenom se podívejte na druhou fotku). Natolik, abych mohl posléze konstatovat,"Těch oloupaných brambor je trochu moc!" Přesně jako v té scénce od Felixe Holzmanna,"V kuchařce tam stálo - krájejte tři dny starý housky. Já je krájel jeden den a měl jsem jich plnou vanu!" :-) Dřez plný brambor  ;-)
Před spinkání se Vojtíšek rozběhl s velkým nadšením do pokojíčku,"Taťkó, uděáme potýlku, jóó?!" V tom okamžiku již stěhoval peřiny a polštáře pro sebe i pro Marťu. A to se má šetřit a příliš nenamáhat. Jenom mu něco podobného vysvětlujte :-)
Právě jsem se naprosto vytočil na prázdná média DVD značky EMGETON. Po čtyřech neúspěšných pokusech jsem zahodil čtyři disky do koše. Nero je prostě neuměl uzavřít. Až médium od FUJI dopadlo na výbornou. Nemám nic proti Emgetonu, ale je to vyráběné kdesi v Číně a kvalita je značně proměnlivá. Na druhou stranu používám více než rok dvě Emgeton DVD-RW plus i mínus a smazal jsem je asi stokrát. Naprosto spolehlivé disky. Vše je relativní. Od této chvíle u mě vítězí spíše značka Verbatim, nebo Fuji. Co Vy na to? ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist