Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 19.10.2005
Martinčin věk - měsíce: 55
Rubrika: Deníček


Není teplá voda, jako teplá voda...

Vojtíšek pracuje na PC ;-)
Tak se mi po více než čtrnácti dnech konečně podařilo sestříhat video ze svatby, kde jsem prvního figuroval coby kameraman. Ještě nějakou hudbu a hotovo. Celá záležitost se značně protáhla, neboť mi v jednom nechtěném pracovním okamžiku zazvonil internetový telefon Fayn a došlo k částečnému zhroucení střihového programu Pinnacle Studio. Buhužel, program od té doby zabíral 100% výkonu přetaktovaného procesoru a co chvíli provedl neplatnou operaci. Dnes jsem se konečně odhodlal k jeho odinstalaci a následné reinstalaci. A víte, že to pomohlo? Už to chodí jako vítr. Všechny ty kritické a stále běžící aplikace již sídlí na druhém počítači - serveru a tak další nepříjemnosti snad nehrozí. Všechno chce prostě svoje ;-)
Všechny dětské hry včetně střílecích slepic jsem přestěhoval také na server. Tam se nenachází žádná životně důležitá data, pouze běžící aplikace, proto si i Vojtíšek může zařádit dosytosti. Jak vidíte na úvodní fotce, navečer se snažil pouštět slepičky. Celkem mu to jde, jenom se čílí, když nastartuje něco nechtěného.
Po večeři a nezbytném zhlédnutí Večerníčku jsem si vzal obě dětičky do koupelny na mytí. Jak již jistě víte, Martinku i Vojtíška koupu od miminkovského věku. Jenomže to "koupání" je stále náročnější. Vojtíšek se více a více stává samostatnou osobností a prostě chce jisté věci řešit po svém. Mám na mysli třeba vyndávání z vany na osušku. To se začně mrskat a svíjet jako úhoř. Do toho křičí,"Já necí z voddýý, já si musela jetěéé, hvát!" Během takového manévru trnu strachy, aby se nevysmekl a neskončil na tvrdé dlažbě. A že má sílu. To jóó! ;-) Martinka a její plyšáci - myšáci :-)
Ani to sprchování dětí nemám jednoduché. Martinka byla od malička trénována na koupání v chladnější vodě. Bohužel jí to, co se týče nemocnosti, nepomohlo. Zato Vojtík miluje teplou vodu. Jak mám tedy namíchat tu správnou teplotu pákovou baterií? Jakmile pustím vodu na Vojtíka, už křičí,"Nené, taťkó, to tudííí!" Přidám teplou a sprchu namířím na Marťu,"Tatíí, to páálíí!" Pak si vyberte. Celý problém by jistě vyřešila termostatická baterie :-)
Děti už jistě usínají dle zimního času. Jak jinak si vysvětlit ta dvě naprosto čilá a pobíhající stvoření o půl desáté večerní. Není divu - těch dojmů. Martinka šla poprvé po nemoci do školky, pak na návštěvu k tetě a já mezitím trávil s Vojtíškem odpoledne doma sám. Já navíc trpím obdobným virem, jenž skolil Vojtíška a Martinku minulý týden. Hrůůůzáá ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist