Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 20.10.2005
Martinčin věk - měsíce: 55
Rubrika: Deníček


Já se to opravdu naučím...

Děti ochutnávají krouhané zelí :-)
Hned po ránu na Vojtíška čekala kontrola u naší paní doktorky, respektive se jednalo o odběr krve na test krevního obrazu. Jistě si dokážete představit, jak celá akce akce probíhala. Sotva si sestřička připravila injekční stříkačku, Vojtík zpozorněl,"Tatínku, to bude boléét!" Měl nakonec pravdu. Já ho popadl, co síly stačily. Sestřička mu napíchla žílu, ale krve stále nemohla vycucnout požadované množství. Posléze se vše podařilo, ale Vojtíšek brečel na celé kolo. Ani se mu nedivím. Výsledky krevního obrazu získáme hned zítra telefonicky od doktorky. Snad už bude Vojtík v pohodě. Jinak na poslouchání stetoskopem vypadá naprosto OK :-)
Vojtíšek se poslední dobou co chvíli sápe na počítač - server. Už drží myš v ručičce a kliká ostošest. Jako dnes navečer. To se i čílil po spuštění špatné hry se slepicemi,"Taťkó, nevypínéj tóó!!" Já to neumím hajéét! To je moc ychlý. To se musím naučíít! Já se to naučím!" Jak vidíte, Vojtíšek má od malička mohutné ambice ;-) Bohužel, tou dobou telefonovala babička přes internetový telefon a starý počítač nebyl schopen obsluhovat naráz dvě aplikace. Babička mě prostě neslyšela.
Jak vidíte na první fotce, dětičky právě ochutnávají čerstvě nakrouhané zelíčko, jenž jsem přivezl po stání v hodinové frontě u jednoho soukromého zemědělce. Letos to bylo opravdu náročné. Zelí Dana naložila po prosolení z vany do zeláku. Vojtíšek si předtím ovšem řádně pochutnal :-) Děti si čistí zoubky :-)
Martinka se vrátila ze školky se svazkem suchých listů v ručičce. Bezprostředně po večeři se je snažila slisovat. Podle návodu je uložila mezi dva listy papíru a zatížila knihami. Dobrý postup. Jenom mi před chvílí povídala,"Tatínku, ty lístky už budou pořádně splacatěný, viď? Už je ta tíha stlačila!" Je to tak :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist