Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 21.10.2005
Martinčin věk - měsíce: 55
Rubrika: Deníček


Vojtíšek spadl do sklepa...

Děti si čistí zoubky v koupelně :-)
Jelikož jezdím do práce autem, velké nakupování zůstává logicky na mé osobě. Já se podobné činnosti v žádném případě nebráním. Jenomže dnes to byla řádná honička. Ranní pozdní příchod do práce(Naštěstí mi něco podobného nevadí, mám volnou pracovní dobu) je občas nutné dohonit pozdním odpoledním odchodem, aby náhodou na konci měsíce nechyběly hodiny. Do toho Vojtík nemůže ven a tak mi nezbývalo nic jiného, než přijet domů do půl čtvrté kvůli Martinčinýmu vyzvednutí ze školky. Prostě a jednoduše, nadupaný program.
Dnešní nákup se mi poněkud zkomplikoval - Dana telefonovala,"Zajedeš do Plusu? V letáku tam nabízejí akční rozpustnou kávu Jacobs!" Proč ne. Jenomže spousta aut na parkovišti a šílený zmatek uvnitř supermarketu prodloužil moje nakupování. To Vám byl šok při pátku. Personál supermarketu neměl asi co dělat a tak přemístil všechno zboží na zcela jiné místo. Mohli jste tak na Vlastní bulvy spatřit hlavou kroutící ženu, kroužící s vozíkem kolem regálů. Její komentář zněl asi takhle,"Já se z toho dneska zblázním. Kam mohli zašít ty sušený kvasnice?" Já také jel jednou uličkou pětkrát, než se mi konečně podařilo objevit prázdnou krabici od listového těsta. Právě to Dana požadovala. Kdepak, v Plusu mě dlouho neuvidí ;-)
Vojtíšek si měl dát odpolední svačinku. Já se ho tázal,"Vojtíšku, dáš si nějakou sváču?" Vojta vykřikl,"Jóó, dáám. Já si sama vyberu sváču ňákou!" Už stál před otevřenou ledničkou a naatahoval ručičky směrem k výšinám,"Nedošááhnůů, je to moc veliko!" Kdepak, vysoko, Vojtíku :-) Puzzle od Prince :-)
V souvislosti s nákupem a svačinkou jsem neodolal a nakoukl pod víčka všech nakouupených jogurtů od Prince. Nalézá se tam pokaždé jeden dílek puzzle. To my sbíráme(Pokud se zrovna nejedná o jogurty zakoupené v městské samoobsluze - tam puzzle prostě někdo vybere). Jenomže se stále nedaří nalézti poslední dva kousky. Těch dublovaných a vícečetných máme pěknou hromádku. Dokonce jsem z nich dnes zkusil složit druhé a z toho nám chybí pouhých devět kousků. Podívejte se na fotku a pokud máte nějaká naše chybějící navíc, prosím, ozvěte se. Na oplátku máme jiná ;-)
Vojtíšek se snažil procpat do sklepa právě ve chvíli, kdy jsem na schody umisťoval pytel brambor získaný včera od jednoho soukromého zemědělce. Vojtík chtěl jít dolů, proto jsem ho popadl a ukázal mu na vlastní oči strmé schody, jenž se nacházejí za dveřmi na druhé chodbě. Hned se mě držel a volal na celé kolo,"Taťkó, já nepadnů, viď? To je díráá!" Posléze vše vysvětloval babičce do intrnetového telefonu. Po Vojtíkovi popadla sluchátko Martinka a prohlásila jediné,"Babičko, to nic. Vojtíšek spadnul do sklepa!" Slyšet tohle hradecká babička, tak to s ní švihne na zem, ani okem nemrkne. Je potřeba správně volit slova, nemyslíte? Dana Marťu hned vzápětí opravila a babička dostala ověřené zprávy. Cesta do sklepa :-)
Na závěr tu mám ještě jednu zajímavost. Včera jsem konečně přišel na způsob, jak v práci obejít proxy server s filtrem stránek, nacházející se v našem mateřském závodě. Ten je ve švédském Goteborgu. Již mnohokrát jsme chtěli poslouchat internetová rádia. Jenomže filtr stránek nás na ně nepustil. Včera jsem objevil stránky www.abradio.cz. Odkaz směřuje na rockové rádio s velice zajímavým programem. Hrají samé skvělé skladby. Prostě bomba. Teď to samé poslouchám do sluchátek i doma. Žádná reklama, prostě paráda :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist