Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 22.10.2005
Martinčin věk - měsíce: 55
Rubrika: Deníček


Ryju, ryješ, ryjeme...

Vojtíšek ryje :o)
Hodiny právě ukazují 22:05. Dana odešla o půl osmé na dámskou jízdu a já se ze všech sil snažím zakomponovat hudbu do svatebního videa. Je to pěkná ostuda, viďte? Svatbu jsem točil před dvaadvaceti dny a doposavad není hotové DVD. Ovšem, celou záležitost náležitě protáhly problémy s počítačem a zprovozněním druhého stroje coby serveru. Ale to už jistě dávno víte. Co je v tuto chvíli ještě hodně zajímavé, je Vojtíšek. Lupík jeden, ještě nespí. Včera ponocoval a dnes jakbysmet. Dana si hodně slibovala od Vojtíškova prvního pobytu venku po prodělané nemoci,"Vojtíšek se nadýchá čerstvého vzduchu a večer jistě brzo usne!" Kdepak, neusnul ;-)
V souvislosti s nemocí si Vojtík dopoledne vzal poslední dávku antibiotik Klacid. Dana mu tekutinu natáhla do stříkačky a podala ji Vojtíškovi se slovy,"Vojtíku, ukážeme tatínkovi, jak si to sám stříkneš do pusinky?" Na ta slova podala Vojtovi stříkačku. Jenomže milý Vojtíšek si vstříkl celou dávku do pusy najednou. Následovalo mohutné odplivnutí na podlahu, doprovázené slůvky,"Mňam, mňam!". Tak tohle mi původně předvést neměl. No nic, Dana nasála zbytek a ten již dopadl na výbornou. Sestřičky z nemocnice by se jistě divily, kdyby spatřily Vojtíka se stříkačkou. Abyste tomu rozumněli - minulý týden se do Vojtíška snažily ve dvou narvat stejná antibiotika. Až doma se Vojtík srovnal ;-) Martinka ryje záhon :-)
V odpoledních hodinách následoval náš přesun na zahrádku. Zima se nezadržitelně hlásí o slovo a je nutné provést podzimní úklid, rytí a hnojení. Ještě, že se naše hospodářství rok od roku zmenšuje. Když už ne jinak, tak o šířku rýče. Záhony totiž nemají pevné hranice a tráva se do nich neustále tlačí. Jak vidíte na fotkách, děti se snažily zvládat rýč ze všech sil. Vojtíšek na něj pouze sahal, zato Marťa po chvíli odhodila svoji dětskou lopatku a ryla s velkým rýčem. Nešlo jí to, stejně jako tatínkovi a mamince. Dlouho nepršelo a země je příliš vysušená.

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist