Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 24.10.2005
Martinčin věk - měsíce: 55
Rubrika: Deníček


Vojtíšek rád střílí slepičky...

Dětičky uklízejí nepořádek v pokojíčku :-)
Dnešní večer patřil mezi ty opravdu náročné. Dana odjela v podvečer na cvičení a já tu zůstal s dětičkama sám. Hlavně Vojtíšek řádil jako černá ruka. Nechtěl usnout ani v deset hodin. Jenomže kdyby tak řádil pouze večer. V noci na dnešek, ve dvě hodiny ranní naráz procitl a prohlásil jediné,"Já už budu távat. Sem vyspinkaná!" Hotovo, tečka. Dana měla plné ruce práce, aby Vojtíka přesvědčila ke spánku. Nakonec se nechal přemluvit. Naštěstí ;-)
Abyste byli v v obraze, s čím se právě vztekám - asi jsem si vzal příliš velké sousto, co se videosouboru týče. Jedná se o záznam ze svatby, jenž stříhám v Pinnacle studio. Jeden klip o délce hodiny a půl tento počítač absolutně nezvládá. Právě se snažím onu délku rozdělit na několik menších úseků, jenomže počítač si vede svou - program je nutné ukončit, chcete odeslat hlášení o chybě? Pomalu, ale jistě se dopracovávám k výsledku. Jedná se o velmi těžkou zkušenost ;-)
Vzhledem k novému počítači, respektive serveru se Vojtíšek neustále dožaduje hraní střílecích slepiček na onom stroji(Jedná se o volně stažitelné hry Moorhuhn Jagd). Už stojí u PC a kliká myší ostošest,"Já ci hajéét lepičký!" Vojta je chce hrát. Jenomže na mě jeho slůvka působí, jako by je chtěl zajet;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist