Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 25.10.2005
Martinčin věk - měsíce: 55
Rubrika: Deníček


Martinčin nový Marťafon...

Martinka vyšívá :-)
Martinka se navečer pěkně rozjela. Není divu, odpoledne jsem jí v lékárně zakoupil nové velké balení vitamínů Marťánků. V něm se nalézalo jedno velké překvapení - malý přívěšek na klíče, nesoucí jméno Marťafon. To se k naší Martě celkem hodí, nemyslíte? ;-)
Martinka hned zajásala,"To je takovej Marťafon, co má Lucka, huráá, už ho mám takýý!" Okamžitě nám předvedla jeho zručné ovládání. Pokud nevíte, co takovýhle kosmický zázrak dokáže, pozorně čtěte dále - zmáčknete tlačítko Rec a nahrajete 6 sec mluvení. Během držení druhého tlačítka Play, Vám Marťafon přehrává do zblbnutí nahranou hlášku. Není divu, že se ještě před chvílí za mými zády z dětského pokojíčku opakovaně ozývalo,"Spát, Vojto! Spát, Vojto!..." Martinka náležitě využívá nového přístroje :-) Jinak - Marťafon je vyfocený na dnešní druhé fotce.
Martinka excelovala ještě s jedním předusínacím problémem,"Tatínku, já už vím, jak se zbavíme hada. Já namluvím do Marťafonu - zabijeme hada! Pak to tomu hadovi pustíme a vono ho to vyleká, až raděj uteče. Dobrý , že?" Dobrý. Jenom ten smích jsem musel hodně dlouho zadržovat ;-) Marťa však pokračovala, nedala mi prostě chvíli oddechu,"Hele, mám ještě jeden způsob, jak se toho hada zbavit - vemeš si gumáky, aby tě had nekous. Pudeš do lesa a dupneš tam, kde se nacházej ty hadové. Voni se strašně vylekaj a odplazej se někam hodně daleko. Prostě pryč!" Dobré teorie, že? ;-) Martinčin Marťafon  ;-)
V souvislosti s problémy se stříháním videa jsem se dnes odhodlal k vážnému kroku. Hlavní počítač byl nastartován z bootovacího cédéčka a já následně zadal DOSovský příkaz Format c: Následovala čerstvá instalace WIN XP. Bohužel, bezvýledně. Svatební video prostě nechodí a bude nutné provést nové sestříhání. Ach jo. Takové práce na nic. Přitom nevím, kde vlastně došlo k prvotní chybě.

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist