Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 26.10.2005
Martinčin věk - měsíce: 55
Rubrika: Deníček


Tatínku, Vojta pracuje na tvým počítači...

Vojtíšek večeří palačinku :-)
Ani dnes neočekávejte po mé osobě žádné zázraky. Perný den v práci a následné znovustříhání videa na PC, dá opravdu zabrat. Dana je také celkem zaměstnána - právě dokončuje na notebooku nějakou velmi důležitou zakázku pro svoji nejmenovanou firmu.
Vojtíšek má v poslední době tendeci komentovat jakoukoliv svoji činnost. Dnes se například pokoušel sám otevřít jogurtek. Hned následovaly věty,"Mě to nejdéé! Ach jó, nejde tóóó!" Stejnou větu používá v jakékoliv situaci.
Sotva jsem po návratu z práce nastartoval druhý počítač, už u mě stál Vojtík a držel ručičky sepjaté,"Posím posím, tatínku, putíš mě slepičký?" Proč ne(Jedná se o Moorhuhn Jagd). Vojtík je začal drtit ostošest. On by nahrál spoustu bodů, jenomže neustále nabíjí a to ubírá body. Dokonce se už sám dokáže zapsat do výsledkové listiny a zmáčknout na konci ENTER. Jenom to jméno není Vojta, jedná se o shluk písmenek ;-) Martinka navléká korálky  ;-)
Po večeři se děti opět vrhly na počítač. My s Danou zatím dojídali večeři. Pojednou se z ložnice ozvalo podivné pípání. Já ho okomentoval,"Děti si hrají na počítači, to je v pohodě!" Svoji větu jsem změnil vzápětí. Objevila se totiž Marťa a s očkama navrch hlavy a hlásila,"Tatínku, Vojta ti pracuje na počítači!" To mi stačilo, abych bleskurychle vystartoval. To by mi tak scházelo, aby Vojtík naboural čerstvě nastříhané video v Pinnacle Studio 9. Vždyť už tu svatbu dělám napodruhé. I když se mi výsledný nazvučený produkt líbí čím dál více :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist