Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 4.11.2005
Martinčin věk - měsíce: 56
Rubrika: Deníček


Čína, to je naše zkáza, nebo ne ?....

Vojtíšek vykládá nákup ...
Náročné období snad končí. Včera se mi přes obrovské problémy konečně podařilo sestříhat video ze svatby. Právě zápasím s jeho kopírováním. Nevím, proč mě napadlo, provést první kopii z DVD-RW Emgeton(Mažu jej a nahrávám ostošest) na DVD stejné značky. Přitom se jednalo o balík padesáti disků se zjevnou vadou - nejdou uzavřít. Jak už jsem psal minule - ke značce Emgeton ztrácím naprostou důvěru. Stejně je to jenom značka a disky se vyrábí v Číně. Mínus výrobce je, že si nedokáže uhlídat kvalitu. A Vo tom to je ;-)
Martinka se dnes již podruhé zůčastnila školkové docházky. S velkým nadšením mi vyprávěla a o první poprázdninové hodině hry na zobcovou flétnu,"Tatínku, já sem hrála tu písničku Halí belí na výbornou. Jenom ta druhá - Leze žába do bezu mě nešla!" Není divu. Po více než dvouměsíční přestávce, občas přerušované cvičením hry na flétničku.
V souvislosti s předchozím odstavcem Martinka vybalila svůj úkol ze školky,"Maminko, já musím vymalovat tadyten obrázek. Já ho musím opatrně vystříhnout, abysem tadytomu méďovi neustříhla tuhle hlávku!" Kdepak "hlávka", jednalo se o hlavu :-) Martinka se ukrývá před koupáním  ;-)
Děti stále nechtějí spinkat. Kdyby se neposunul čas, byly by vzhůru ještě o půl jedenácté. Dobré, že? Vojtík rezolutně prohlašoval,"Maminkó, já nebudu pinkát!" Svůj záměr nemínil opustit. Až důrazné plácnutí přes prdelku změnilo Vojtíkovy plány,"Au taťkó, to bolíí. Já už budu pinkat!" A víte, že usíná?
Bohužel, testem zápisu neprošly ani nové DVD disky od Verbatimu - 10ks Cake Box. Že by supermarkety objednávaly levné zboží za každou cenu? Kdo ví. Na druhou stranu je možné, že odešla vypalovačka. Jenomže, jak si vysvětlit, že disk načte a bez problémů vypálí na médium od FUJI. Divné, že? ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist