Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 6.11.2005
Martinčin věk - měsíce: 56
Rubrika: Deníček


Láska je láska....

Vojtíšek rozhazuje nahrabané listí :-)
Dopoledne mi telefonoval děda na internetový telefon. V posledním katalogu Makra objevil skvělou nabídku - analogově digitální převodník na převod klasických VHS kazet do počítače. Až doposud se podobné zařízení dalo koupit za astronomické částky. Onu krabičku zapojíte do PC pomocí portu USB a pak už jen stahujete data pomocí softwaru Pinnacle Studio. Následuje běžný střih a renderování na DVD. Bomba, teď už budu moci převést na DVD i Martinčino miminkovské video :-) Chcete znát oficiální stránku výrobce onoho zázraku? ZDE je.
Podívejte se na dnešní foto. Déšť polevil a tak bylo možné dále hrabat listí na zahrádce. Jenomže Vojtíšek spolupracoval dosti divným stylem. Co sám nahrabal, to i sám rozházel.
Odpoledne jsme spolu s Martinkou zajeli k místní vlakové zastávce a vyzvedli hradeckou babičku. Vojtíšek se těsně po návratu domů probudil a předvedl babičce svoje vztekání. To víte, i muži mají své dny ;-)
Celá anabáze pokračovala. Martinka přinesla do kuchyně svoji hru - Člověče nezlob se, s Krtečkem. Sotva jsme ji s babičkou rozehráli, už u nás stepoval Vojtík. Jedním hmatem shodil všechny figurky z hrací plochy. Na tento čin zareagovala Martinka. Snažila se Vojtíkovi vytrhnout z ruček hrací plochu. Kdepak Vojta, zakřičel jediné,"To je mojéé!" Na ta slova se zakousl Martince do lokte. Celkem s chutí a silou. Martinka se bránila a bleskurychle propleskla Vojtu zezadu dopředu. Dosti citelně, až měl Vojtík na zádíčkách červené fleky. Marťa brečela, Vojtík brečel, ale o hodinu poté si už skákali kolem krku. Tohle je s největší pravděpodobností normální stav bratrské a sesterské lásky v mnohých rodinách. Nemám pravdu? :-)
V souvislosti s babiččinou odpolední tu pro Vás mám ještě jeden špek. Babička nevěděla, kdy jí jede vlak. Není problém vše vyhledat na Internetu. Já však zkusil svoji novou SIM kartu, jenž mi vnutili v práci do služebního mobilu. Stačí zadat nástupní stanici a cílovou. Eurotel Vám vybere nejbližší možné spojení. Víte že vybral? Vlak jel v 18:06 a mě ta SMSka dorazila před chvílí - ve 21:38. Tomu říkám služba ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist