Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 7.11.2005
Martinčin věk - měsíce: 56
Rubrika: Deníček


Mobilní telefon je skvělá hračka...

Vojtíšek si maže chleba k večeři :-)
Dnešní pracovní den bych považoval za velice náročný. Začal zlobit jeden složitý italský stroj a já se na něj šel po obědě podívat. Z celého podívání se vznikla shořelá deska elektroniky a její následná oprava, z čehož vzešel můj velice pozdní návrat domů - těsně po šesté hodině. Právě včas, aby mohla jít Dana cvičit. Odjíždí totiž po půl sedmé.
Těsně před odjezdem domů jsem telefonoval Daně. Jenomže mobilu se zmocnil jako první Vojta. Hned začal,"Ahój taťkó! Syším, jóó! Maťká byla ve kolcé!" Ovšem na otázku,"Dáš mi maminku?", odpověděl rázně,"Ne!" Poté si telefon převzala Martinka :-) Visící opice Ranga Tanga :-) :-)
Následovala večeře. Dana nám v topinkovači připravila topinky a my si je dávali se sýrem měkkým a polotvrdým. Tzv. taveňákem a eidamem. Vojtík se předvedl jako obvykle. Aniž by sýr ochutnal, už jej hodnotil dle sebe,"Mě tendle sýeček nechutná!" Nakonec ochutnal a ještě si pomlaskával. Když ono je to s ním těžké. Stačí aby podobnou formuli vyslovila Martinka, Vojtík se hned všeho chytá. On je totiž strašný opičák a staší sestra mu je příkladem ;-)
Dětičky pomalu spinkají. Aby ne, o půl desáté. Včera jsem říkal Daně,"Asi bych se měl těm Číňanům omluvit, neboť se mi povedlo vypálit DVD na dvanácté z padesátikusového DVD cace boxu!" Bohužel. Asi se jednalo o jeden dobrý kus, neboť třinácté opět zkolabovalo. Že by ta nešťastná třináctka? ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist