Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 10.11.2005
Martinčin věk - měsíce: 56
Rubrika: Deníček


Robot z Tesca již není...

Děti skládají puzzle :-)
Tak si to představte - Martinka si poslední dobou velice oblíbila televizní reklamu obchodního řetězce Tesco. Jistě jste ji také zahlédli - dítě tam na "opravdovském" plastovém psacím stroji Made In China, píše dopis Ježíškovi. Od ní ho přebere vysoce inteligentní robot a donese jej výše jmenované, imaginární osobě. Jenomže s tím robotem(Hitem Vánoc), má Tesco problémy. Jedná se prý o levnou napodobeninu čehosi jiného. Pro více informací si klikněte na Odkaz. Martinka bohužel robota od Ježíška nedostane, neboť ho Tesco stáhlo z prodeje. Preventivně ;-)
V souvislosti s předchozím odstavcem mám pro Vás ještě jednu perličku. Včera jsme jeli do Velkého města za nákupy. Marťa chtěla něco koupit, tak spolu s Danou vybraly malého medvěda, jenž po zmáčknutí bříška mlaskne pusu a poví,"I Love You!" Přitom neopomene blikat červeně diodově-ledkově tvářičkami. Bomba. Vojtík před chvílí přiběhl za mnou k počítačům a drže medvídka v ručičce, volal,"Todle je obotík takovej malinkatej!" No vidíte, robot jako vystřižený. Copak se nám o něčem podobném v jeho věku zdálo? Ani náhodou ;-) Martinčin výtvor :-)
Jak vidíte na první fotce, Martinka si spolu s Vojtíkem neskutečně vyhrála. Skládali puzzle. Abych Vás déle nenapínal - celkem složité. Však se Marťa posléze pustila do zkoumání originální krabice,"Tohle je čtyřka, tohle je osmička, tak to je dohromady čtyřicetosum dílků puzle, viď?" Umí číslovky jedna radost. A hlavně se velice rychle učí. Dana mi hned vyprávěla historku z ranního odchodu do školky. Martinka pojednou zahlédla na silnici mrtvolku sýkorky. Dana ji hned varovala,"Martinko, na to nesmíš sahat, ten ptáček by mohl mít nějakou nemoc!" Marťa excelovala, masírována médii a námi,"Třeba ptačí chřipku, viď?" Třeba ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist