Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 12.11.2005
Martinčin věk - měsíce: 56
Rubrika: Deníček


Nejenom Ježíšek má moc práce...

Vojtíšek ležící, dívající se :-)
Oproti zvyklostem se náš návrat domů přesunul na dnešní sobotní podvečer. Danu zítra čeká dopolední velké cvičení - aerobic. Už teď nám vaří oběd a já budu mít děti sám na starosti.
Po ránu se k babičce a dědovi přihnala teta, se strejdou a neteřinkami. Děti si hned začaly společně hrát a my s Danou řešili jedno velké dilema - zajet do Hradce či nezajet? Abyste byli v obraze - Martinka oslaví v lednu svoje páté narozeniny a k té příležitosti má dostat nové kolo. Již v týdnu se posazovala na jedno kolo ve Velkém městě To aby si Dana udělala představu, jak velké kolo vlastně Marťa potřebuje. Bez problémů se vyškrábala na velikost 20". Jenomže my se včera v Carrefouru rozhodovali, zda koupit v akci kolo oné velikosti od firmy Czech-bike. Ještě štestí, že se tak nestalo. V Hradci totiž existuje firemní prodejna výše jmenované firmy a my se tam dopoledne vypravili. Prodavač však naše nadšení nesdílel a doporučoval menší kolo. Prý to má každý výrobce jinak vysoké, nelze se spoléhat na deklarované míry. Nu což, otočili jsme se pro Marťu a kupodivu nakonec zakoupili dívčí kolo velikosti 16". Přesná velikost. Bohužel se kola podobné velikosti nedělají s přehazovačkou. Takže doufáme, že Marťa vyšlape všechny naše okolní krpály. V každém případě se jedná o velmi kvalitní kolo a to jezdí jako o závod :-)
V odpoledních hodinách opět nakupoval Ježíšek. Podařilo se mu sehnat Martinčin vytoužený dárek, takže se jistě bude jednat o velké překvapení. To samé platí pro Vás, tedy naše čtenáře. Žádné takové, neprozradím nic. Hezky zůstaňte napnutí až do Štědrého dne, přesněji řečeno, večera ;-) Děti malují :-)
Bezprostředně po odpolední svačince jsme jeli od babičky domů. Martinka usnula kousek za Hradcem a Vojtíšek po celou dobu jízdy statečně odolával spánku. Však budil Marťu po zastavení před domem,"Maťkó, stávééj, už sme domáá!" Martinka se kupodivu probudila bez křiku. Vojtíšek si následně užíval a lebedil na gauči - podívejte se na první foto. Už od Hradce se ptal,"Až pijedeme domů, putíme krtečka s motýlkem?" Pustili jsme Krtečka na VHS. Na druhé fotce si děti malují před odchodem do koupelny :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist