Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 14.11.2005
Martinčin věk - měsíce: 56
Rubrika: Deníček


Co mě dnes opravdu dostalo ?...

Děti skládající puzzle :-)
Odpoledne se u nás objevila teta a začala tvořit Daně na hlavě barevné melíry. Sotva si ji teta vzala do parády a Dana sejmula brýle z nosu, Vojtík rázem zmiminkovatěl. Jak jinak si vysvětlit jeho volání,"Maminkó, to je moje maminká. Maminkó, vem si bejličky zpátky!"
ˇ"Taťkó a máme taky takovou součástku?" Já se Martinky nechápavě ptal,"Jakou součástku, co máš na mysli?" Martinka pokračovala,"Víš, v televizi říkali v tý reklamě, že každý může mít tu součástku sto tisíc! Co je to ta součástka?" Aha, tudy vítra vane. Já se snažil vysvětlovat,"Víš Martinko, to není součástka, ale částka. To je takovej balík peněz!" Martinka pokývala hlavičkou,"No jó, voni nemaj peněženku, taky ty peníze narvali do velkýho pytle. To je ta částka!" Jasné a srozumitelné, že? ;-)
Dana se těsně po večeři vydala na návštěvu ke kamarádce. Já zůstal s dětičkama doma sám. Žádný problém, jakmile není doma Dana, je Vojtík v naprosté pohodě. Vůbec ji neshání a spokojí se i s tatínkem. Marťa i Vojtík se bavili novými malými medvídky. Plyšáčky, jak jinak. Zmáčknete je na bříšku a ozve se,"Mlask - pusa, I love You!" Já zkoušel na Marťu mluvit anglicky a ono to funguje. Opakovala s naprosto dokonalou výslovností, tedy tou mou, jistě špatnou. Dobrý to impuls. Že bych se ještě více zdokonaloval v onom jazyce(Dosti potřebném v mé nadnárodní firmě)? Jistě. Navíc mohu učit i Martinku. Však mě překvapila,"Tatínku, už umím I love you. Já to zítra povím Bertíkovi a on bude naprosto překvapenej!" To jistě ;-) Martinka duchem :-)
Copak se to děje na fotkách? Na první si děti hrají s pěnovým puzzle. Celkem v pohodě. Na druhé pak Martinka straší pod svým prostěradlem. Celkem důvěryhodný duch, že? :-)
Jistě se ptáte - co mě dnes dokonale vzalo? Jednalo se o holčičku narozenou se srdcem na dlani. I přesto, že umřela, jedná se o velký prožitek. Je mi líto jejích rodičů. Více se dozvíte ZDE :-(

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist