Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 16.11.2005
Martinčin věk - měsíce: 57
Rubrika: Deníček


Kdo je vlastně pirátem silnic ?...

Dětičky si hrají :-)
Právě datluji dnešní aktualizaci na serveru, neboť počítač pracuje na tzv. renderování videa(Jedná se o komprimaci nastříhaného videa do formátu MPEG-2) z naší dovolené v Bulharsku. Naštěstí musím dokončit pouhé tři klipy. Ty předchozí se mí podařilo zachránit z již vytvořeného zkušebního dívídíčka na DVD-RW.
V dopoledních hodinách jsem se uvolnil z práce(Což není naštěstí žádný problém). Následoval odjezd s Vojtíkem na kontrolu k paní doktorce. Zatímco si Vojtíšek dosytosti užíval jízdy, já se ve Velkém městě celkem namíchl. Není divu. Městem probíhá hlavní silnice o čtyřech proudech. Ty jsou uprostřed rozděleny dvojitou plnou čárou. Já jel v levém pruhu "normální" městskou rychlostí, tedy šedesátkou a chystal se odbočit vlevo. Najednou se za námi objevilo černé vozidlo, letící nejméně devadesátkou. Protroubilo nás a předjelo vlevo přes dvojitou čáru v protisměru. Je to normální? Možná ano. Já se podobného přestupku dopustil před dvěma lety - vezl jsem ve služební Felicii jednoho zraněného zaměstnance - měl zaškrcenou nohu s otevřeným zraněním tepny. Nikdy předtím bych se do něčeho podobného nehnal, jenomže, když ten kolega spadne před Vámi z traktorového vleku a krev je všude kolem? Je potřeba urychleně jednat. V takovém případě je nutné dát všechny předsudky stranou. I ty sestřičky v nemocnici byly z počátku nevrlé,"Sem nemůžete jezdit, co kdyby přijela sanitka a přivezla nějaký akutní případ? Já je upozornil,"Ale já vám jeden podobný případ vezu!" Hned se vše urychlilo. Málem omdlely :-)
Navečer se Vojtíšek domáhal počítače,"Tatínku, můžu si už hvát du hvu?" Já mu odpověděl,"Kdepak, ještě je brzo!" Skutečně se mi ho podařilo zabavit jinými hrami. Na počítač se dostal až těsně před večeří. Jenom ať si zvyká, chlapec jeden. Mezitím jsem děti navedl na skládání všeho možného z kostiček. Jak se zabavily, můžete shlédnout na fotce :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist