Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 21.11.2005
Martinčin věk - měsíce: 57
Rubrika: Deníček


Hlavně, že jsou všichni na Zimu připravení...

Martinka nastupuje do auta :-)
Včera jsem Vám psal o téměř kalamitní sněhové situaci. Jednalo se však o slabý odvar dnešního rána. Ve čtvrt na sedm jsem vzbudil Marťu a navigoval ji na oblékání a následnou cestu školky. Jsme doma sami, tak v práci musejí počkat. Spěchali jsme, jak se dalo. Marťa se ocitla ve školce ve tři čtvrtě na sedm a já vyrazil směr Pracovní město(I když jsme až nahoru ke školce autem nedojeli. A já se divil, proč všichni parkují dole pod kopcem. Málem jsem auto opřel ve smyku o kamennou zídku). Ale ouha, cesta nebyla jednoduchá. Po ránu opět sněžilo a těsně před mojí jízdou auta rozjezdila sněhovou pokrývku do ledové hmoty. Stačilo šlápnou na plyn, přední kola hrabala. Opačně s brzdou - kola klouzala. Prostě a jednoduše, i přes zimní gumy auto vyloženě tančilo.
Cesta probíhala celkem bez problémů a já doklouzal až za vesnici. Tam na mě čekalo překvapení ve formě kolony, stojící před kopcem směrem dolů. Jak situace vypadala, jsem Vám zvěčnil mobilem na druhé fotce. Ta modrá Felicie je naše a auta stála v obou směrech. Hodinu a půl. Jediné co mě vytáčelo, bylo hlášení v rádiu OK,"Jak nám povrdila Správa a Údržba Silnic, všechny silnice první třídy jsou ve Východočeském kraji mokré a průjezdné!" V našem případě se však jednalo o silnici první třídy. Hned jsem jim do rádia na dopravní linku zatelefonoval o aktuální situaci. Abych nezapomněl - první sypač se solí projel kolem nás o půl osmé. Hlavně, že jsou všichni na Zimu připraveni ;-) Ranní kolaps na silnici první třídy :-(
Odpoledne jsem po provedení zásadního softwarového zásahu(V průmyslovém počítači - tzv. PLC - Programmable Logic Controller) na nefunkční výrobní lince, zachránil firmě nemalé hodnoty. Uff, to se mi ulevilo. Na jednu stranu nemusí přijet servis z Německa a na druhou se jedná o velikou zkušenost. Zbývalo vyzvednout Martinku ze školky a následně zajet do nemocnice za Danou a Vojtíškem. Vojtík mi běžel v ústrety s ručkama roztaženýma a málem zboural vchodové dveře. Pak se mi vrhl kolem krku jako pravý klíšťák. To Vám bylo radosti ze shledání. Zato Martinku Dana ohodnotila jako podezřele teplou. Už je to tu. Před chvílí jsem ji ukládal do postýlky, teploměr nemilosrdně ukázal celý 39 stupňů. Dostala Paralen. Už jsem se omluvil na zítra z práce a Martinku musím odhlásit po ránu ze školky. Zajedeme k paní doktorce, preventivně. Ach jo, zítra uvidíme ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist