Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 22.11.2005
Martinčin věk - měsíce: 57
Rubrika: Deníček


Vojtíšek už je doma a Martinku trápí angína...

Martinka připravuje oběd :-)
V souvislosti se včerejší Martinčinou horečkou mi Dana telefonicky kladla na srdce,"Hlavně nezapomeňte po ránu odebrat moč do zkumavky!" To aby se zjistilo, zdali Marťa náhodou netrpí nějakým zánětem močových cest, což u ní bývalo touto dobou obvyklé. Naštěstí se podezření nepotvrdilo :-)
Sotva se dnes Marťa probudila, už na mě volala,"Halóó, taťkó, já potřebuju čůrat a já se musím vyčůrat do hrníčku, abysme to vzali k paní doktorce!" Vidíte, jak je svědomitá? Po úspěšné akci zalezla zpátky pod peřinu a žadonila,"Tatínku, pojď ke mě do postýlky!" Při té příležitosti jsem jí změřil teplotu. Jak dopadla, čtěte dále. Marťa se však pojednou soustředila na mé superkrátké vlasy,"Ty se taťko nikdy nečešeš?" Já zavrtěl hlavou, nevěda, kam otázkou míří. Mířila cíleně, což vzápětí potvrdila další otázka,"To budeš mít jistě brzo ty vešky-bešky, víš? Kdo se nečeše, tak je dostane. Povídala to maminka!" Kdepak, já vyhodil trumf,"Ale já je mám krátký a ty vešky potřebujou delší vlasy!" Je to tak? :-) Jak si kdo ustele, tak si lehne :-)
Tak jsem dnes musel zůstat doma. Naštěstí mi v práci nehrozil žádný velký průšvih a všechno ostatní musí počkat. Martinka totiž vykazovala po ránu 38 stupňů teploty a tak dostala další Paralen 125. Nu což, odhlásil jsem ji ze školky a zamířil s ní do Velkého města k paní doktorce. Ta se Marti tázala,"Nebolí tě něco, Martinko?" Marťa zavrtěla hlavičkou. Sotva se jí doktorka zahleděla do krčku, už hlásila,"No tedy, to je angína jako hrom!" Sáhla ještě Martě na krček a skutečně, tohle jí bolelo. Dostala antibiotika a na kontrole se máme objevit příští úterý. Já si ještě nechal napsat hlídačenku a už jsme šupajdili zpět k autu. Asi tak padesát metrů od zdravotního střediska se Marťa otočila a káravě prohlásila,"No teda, tatíí!!?" Já se zahleděl v místa, kam ukazovala, tedy na své boty. Co to? Na silně zasněžených botách se skvěly dva návleky ze střediska. Nedalo se svítit, následovala otočka a já nenápadně házel dva silně namáchané návleky do koše s nápisem použité :-) Nestalo se Vám také něco podobného? Vojtík po mé levici, v devět večer ;-)
Po obědě jsem musel chtě nechtě naložit Marťu s teplotou 39 stupňů do auta a zajet s ní pro Danu a Vojtíka do nemocnice. Vůbec nevystupovala a cestu zvládla, nabalena jak pumpa v pohodě. Vojtíšek se hned po návratu domů pustil do řádění. To víte, domácí prostředí. Něco podobného ho nepřešlo ani v tuto chvíli, neboť těsně před devátou po mé levé ruce loupe samolepky z platíčka od videokazety a lepí si trofeje na svůj plastový mobil. Jenom se podívejte na prémiovou třetí fotku ;-)
Milé čtenářky, Vy jste mi dnes v diskusi pod článkem daly ;-) Ne ne, nezlobím se. I Dana se po odpoledním návratu zcela jasně vyjádřila,"Víš, já ty tvoje odstavce s problémy v práci prostě přeskakuji. A poslední dobou fotíš opravdu auta!" Co na to říci? Polepším se. Díky za kritiku ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist