Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 25.11.2005
Martinčin věk - měsíce: 57
Rubrika: Deníček


Vojtíšek má zánět průdušek, ach jo...

Martinka vykukuje z domečku :-)
Včera jsem psal o nefunkčních DVD-R od Verbatimu. Více si přečtete v komentáři onoho článku. Nejenom já, za pomoci našich čtenářů, prokoukl falzifikát zakoupený v Pardubickém Globusu. I ve světě jsou na ono téma jasné ohlasy. Úplně nejlépe na maďarském serveru www.burn.hu Už je to jasné, ony dva naše balíky DVDíček nesou jasné znaky falzifikátu. Také se na ně nedá vypalovat. Pak si kupujte značkové zboží :-( Podobných odkazů je ve světě více, stačí zadat do Googlu onu špatnou adresu na erotické stránky www.dhdhs.com a vyhledat stránky obsahující výše jmenovanou adresu. Pokud umíte německy či anglicky, počtete si ohlasy na téma DVD, tvářících se jako od Verbatimu. Takže buďte obezřetní.
Dnes dopoledne telefonovala Dana naší paní doktorce a domluvila se s ní na návštěvě. Což o to, Martinka se velice zlepšila, jenomže Vojta začal nepěkně a štěkavě kašlat. Vyloženě vykašlává. Sotva si ho však doktorka poslechla stetoskopem, rezolutně prohlásila,"A máme to tu zase!" Ptáte se co? Bohužel, jedná se o jasný zánět průdušek. Vojtík dostal antibiotika a u doktorky se máme na kontrole objevit za týden ve čtvrtek. Na stejný termín je přeobjednaná i Martinka. Jak se zdá, Mikulášskou besídku ve školce nestíhá. Ta je plánována na páteční podvečer. Jenom nevím, zdali termín kontroly u doktorky nekoliduje s příjezdem německého kolegy-elektronika do firmy. Ještě mu musím poslat email ;-)
Vojtíšek kašle stále více a více. Momentálně usíná a kašel se mu zklidnil. I přesto mu starostlivá sestřička Martinka přinesla hotovostní blinkací kýbl od své postýlky. Nastalo školení z úst starší osoby,"Tady máš Vojtíšku kbelík. Kdyby se ti náhodou udělalo v noci špatně, tak blinkej pěkně dovnitř. Maminka to ráno odnese!" Vojtíšek přikyvoval. Co mu také zbývá, že? ;-) Dětský domeček v pokojíčku :-)
Před televizním Večerníčkem šla reklama na nějaký nový dětský časopis s titulem Dětská pecka. Prý se má uvnitř každdého vydání skrývat DVD či CD s nějakým překvapením. Martinka hned zareagovala,"Tatínku, já bysem todle chtělá, tendleten časopis. Ten já potřebuju!" Takhle je to pokaždé. Reklamy mají opravdu magickou moc a děti jí neodolávají. Ještě štěstí, že Martince nevadí menší Vánoční nadílka, než by si přála. Jinak bychom se pod stromeček ani nevešli :-)
Hned zítra mám za úkol oklepat hromady sněhu z velké jedle a nastříhat nějaké větvičky. Dana se chystá vyrobit adventní věnec. Je už načase. Já se připravuji na světelnou výzdobu některých venkovních stromů. 600 bílých žároviček na 115V, které nám poslala teta Martina z ameriky již není použitelných, tak se spokojíme se zbytkem. Další, určené pro vnitřní použití stačí venku zapojit přes oddělovací transformátor a rázem je po problému s případným úrazem elektrickým proudem. Navíc jsou žárovičky umístěné vysoko nad terénem, takže na ně nikdo nedosáhne. Vánoce na nás útočí opravdu ze všech stran ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist