Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 28.11.2005
Martinčin věk - měsíce: 57
Rubrika: Deníček


Přípravy na Vánočního kapra...

Děti si hrají u stolu :-)
Martinka si poslední dny užívá, coby výkonná pračka. Prala si již včera oblečení pro své miminko - Chou chou Pavlínku(Její vyprané oblečení pak sušila na svém sušáku na radiátoru v pokojíčku). To si vzala její oblečení k sobě do sprcháče. Vojtíšek se totiž koupe speciálně v heřmánku, takže na Marťu zbývá právě sprcháč. Žádná to škoda, neboť zanedlouho se bude ve velké vaně máchat živý kapr. Ani letos dětem podobnou atrakci neodepřu. Když si vzpomenu, jak jsme kapra trápili za mých mladých let v hradeckém panelákovém bytě a chlorované vodě. Už druhý den plaval břichem vzhůru. Zato u nás se mu daří i několik dní, ve studené studniční vodě.
Dana dnes odjela po dlouhé pauze na cvičení. Chvíli předtím ještě dodělávala nějakou práci na firemním notebooku. Já byl tou dobou zabrán do práce také, neboť konečně dokončuji videoprezentaci našich fotek z letní dovolené v Bulharsku. Martinka řádila spolu s Vojtíškem a pojednou se oba dva pustili do sebe. Martinka křičela,"Buď už zticháá!" Vojtík na její slova reagoval naprosto spontánně,"Uááá! Uááááááááááááá!" Celé se to opakovalo ještě nejméně desetkrát. Dana situaci s ledovým klidem komentovala,"Jako by mu Martinka říkala - řvi ještě víc. A on ji poslouchá!" Dobrá to zábava, že? ;-) Autoportrét tatínka s dětmi:-)
Martinka se před chvílí hlásila o svá práva,"Tatínku já se ci ještě pomazlit, vezmi mě jako miminko a pohoupej!" Zatímco si Martinka podobných věcí náležitě užívá, Vojtíšek je naopak odmítá. Chvíli po Večerníčku nastal čas jít do koupele. Já popadl protestujícího Vojtíška do náruče jako miminko. Nastaly tvrdé protesty,"Tatínku, já necí bvát jako miminkó! Já už nejsém miminkó!" Opravdu se mi vycukával z náruče. Vzápětí prohlásil,"Ty seš tatínku miminkó!" No dobře, vrátil mi to ;-)
Závěrem tu pro Vás mám i jednu novinku - Vojtíšek se nadobro zbavil bryndáčku. Poslední dny ho vyžadoval sporadicky a spíše jej odmítal. Již včera Dana uklidila poslední exempláře a Vojtíka čeká poslední velká změna - likvidace noční plenky. Od té chvíle se z něj stane opravdu velký kluk ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist