Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 29.11.2005
Martinčin věk - měsíce: 57
Rubrika: Deníček


Maminko, budeme zase dělat něco Vánočního? ...

Martinka hází vlaštovku :-)
Dnešní aktualizaci datluji opět pro změnu na serveru, neboť vedle stojící počítač právě zpracovává poslední zbytky naší letní dovolené. Abyste tomu rozumněli - jedná se videoprezentaci z fotek nafocených naším a dědovým digitálem. Celé je to vyrobeno v Nero Vision a doplněno vhodnou hudbou. Následně spolu s menu vypáleno na DVDíčko. Tak, a dovolenou mám z krku. Ufff, konečně mohu promazat harddisky a uvolnit počítač na jiné věci :-)
Martinka se na nadcházející Vánoce moc těší. Již včera se Dany tázala,"Maminko, budeme zase dělat něco vánočního?" Dana neodolala a uhnětla těsto na perníčky. Jak sama komentovala,"Dokud je Martinka doma nemocná, bude lepší ji nějak zabavit. Třeba vykrajováním perníčků!" Martinka se ovšem dokáže zabavit i jinými způsoby. Ona je totiž taková naše malá pračka. Doslova, neboť pere všechno oblečení na svoje miminko - chou chou Pavlínku. Již minulý týden si nainstalovala na topení v dětském pokojíčku starý maminčin sušák a teď na něj věší vyprané prádlo. Jako dnes - žadonila před koupáním,"Tatínku, já se půjdu zase koupat do sprcháče a nasypete mi tam do vody ten prášek na mytí prádla?" Kdepak, koupat se v pracím prášku není zdaleka ideální. Proto si Marťa vzala do sprcháče malou plastovou vaničku pro miminko a do dostala něco pěny do koupele. Ideální to stav. Prala, prala, až bubliny lezly přes okraj sprchové vaničky :-) Vojtík roztáčí vlčka  ;-)
Následuje komentář k dnešním fotkám - na první se Marťa pokouší o levitaci předmětu z papíru, jenom se podívejte ;-) Kdepak, podařilo se mi ji vyfotit právě v okamžiku, kdy papírová vlaštovka opustila její ručku ;-) Na druhém snímku pak Vojtíšek objevil kouzlo svého staršího dárku - plechového hrajícího vlčka. Ze všech sil se snažil roztáčet. A víte, že se mu to dařilo? Zlepšuje se :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist