Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 2.12.2005
Martinčin věk - měsíce: 57
Rubrika: Deníček


Desetileté výročí svatby...

Děti spravují traktor :-)
Včerejší obavy z uváznutí v práci se naštěstí nepotvrdily. Německý kolega Peter - elektronik přijel autem do firmy těsně po deváté hodině. Po přívítání jsme se hned vrhli do práce. Dařilo se, celou dobu sršel dobrou náladou a povídal mi,"Tady to máte v pohodě, překrásné počasí. To u nás mrazilo již skoro dvacet stupňů! A ty kalamity na dálnicích!" Na důkaz svých slov mi následně ukazoval vybavení v kufru auta - spacák, svetr a kožešinovou vestu. Prý nezbytné věci, na zimních cestách po německých dálnicích. Jistě ví, o čem mluví ;-)
Po obědě jsme ještě chvíli pracovali, pak nastala fáze podpisu servisního výkazu a loučení. Já se tak dostal k rodině relativně brzo. Klika cvakla, dvéře letí, táta vchází do dveří - v ústrety mu běží Vojtíšek a hned se hlasitě ptá,"Tatí, to to máš v ručičce? Jéjé, to je kytičká takováá!" No jasně, k desátému výročí naší svatby je taková kytička pro Danu příjemným překvapením :-)
Po přivítání se Dana pustila do balení věcí na cestu. Vzhledem k brzkému odjezdu technika, se zítra dostaneme k babičce a dědovi bez problémů. Dana balila nezbytnosti na cestu. Mimo jiné, se zítra v Hradci rozjedeme do obchodních domů a posháníme nějaké vánoční dárečky. Přece jenom, nenecháváme vše na poslední chvíli ;-)
Jak vidíte na druhé fotce, Martinka se hned zapojila do balení. Sbalila svojí chou chou Pavlínce baťůžek a pak ji nasoukala do autosedačky. Děti přece musí jezdit v sedačce, ne? Martinka balí Pavlínku na cesty ;-)
Vojtíšek je asi pes. Jak jinak si vysvětlit jeho komunikaci s mojí osobou,"Haf haf haf haf!" Já mu dnes po vykoupání odpověděl,"Vojtíšku běž spinkat, haf haf haf!" Dana se rozesmála a já se jí hned ptal,"To si myslíš, že budeme od teď na sebe doma štěkat?" :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist