Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 3.12.2005
Martinčin věk - měsíce: 57
Rubrika: Deníček


Opět u dědy a babičky v Hradci...

Bezprostředně po ranním probuzení jsme odjeli za babičkou a dědou, směr Hradec. Jenomže právě to buzení nebylo vůbec jeddnoduché. Zatímco zbytek rodinky v klídku pochrupoval, já se nasnídal, vyluxoval kufr auta od převážených pytlů s bramborami a oblékl se na cestu. Až ve tři čtvrtě na devět se děti pozvolna probudily. Co na to říci? Tatínek si vyjímečně nechtěl přispat, proto si přichruply dětičky :-)
Odpoledne zůstaly naše děti u babičky a hrály si s neteřinkami. My se spolu s Danou vydali za předvánočními nákupy. Bylo to značně náročné. Horda lidí nakupovala a na parkovišti nebylo volné místo. Nakonec jsme jedno našli. Stálo to za to, už máme většinu dárků nakoupeno.
Děda se navečer přestal zabývat sestavováním nové předsíňové stěny a splnil dětem slib - promítání pohádek na plátno. Jenomže, ouha, promítačka na pohádkové filmové pásy není k nalezení. Děda tedy vytáhl celkem historickou poloautomatickou promítačku na diapozitivy. Děti tak musely shlédnout staré obrazové záznamy z historického muzea, nalézajícím se ještě ve východním Německu. Vojtíšek jásal při každém snímku,"Jůů, to to jéé? To je domečék, tam se nesmí chodít, to by padli!" Neteřinka Danielka hned oponovala,"Tam se může chodit, a nikdo tam nespadne, tam je přece zábradlí!"
Super. Jenom omluvte absenci dnešní fotky. Já si zapomněl doma kabel k digiťáku ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist