Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 4.12.2005
Martinčin věk - měsíce: 57
Rubrika: Deníček


Martinka by ráda jela za Santa Clausem...

Vojtíšek cestovatel :-)
Hned po ránu se Vokjtíšek vrhl v dědově pracovně na globus s kloboukem navrchu. Slamák putoval na Vojtíkovu hlavičku a Vojta v tu chvíli vypadal, jakoby si hledal místo příští dovolené. Jak vidíte na fotce, jeho prstíčky mířily kamsi do ameriky. Že bychom příští rok jeli za tetou Martinou právě v ona místa? Kdo ví? ;-) Martinka se v této souvisloti večer předvedla. Přinesla svoji starou visačku z kufru(Z jedné z leteckých cest s babičkou a dědou). Na ní se skvěl text, jenž jsem jí přečetl,"Tady stojí - Martinka Lehká!" Martinka se bránila,"Já ještě nejsem Martina! Až budu velká, až se budu menovat teta, tak potom budu Martina!" Hezké, že? :-)
Těsně před odjezdem domů jsem s dědou probíral větší změny jejich firemního webu, jehož jsem autorem a správcem. Mám co dělat. Jedná se hlavně o dizajnové úpravy a nějaké další nezbytnosti. Web naleznete ZDE :-)
Cestou domů od hradecké babičky děti vyjímečně ani očka nezamhouřily. Nebyl důvod, všude kolem silnice zářily vánoční stromečky, domy a okna. Všichni jásali, jenom tatínek musel sledovat mokrou silnici. Pojednou se v jednom městě vynořily obrovské sáně se Santa Clausem v životní velikosti, tažené soby vytvořenými ze žároviček. Úchvatné to dílo. Martinka se hned ptala,"Tatínku, kdo to je támdle?" Já jí odpověděl,"To je Santa Klaus na saních!" Marťa povídala,"Tatínku, já vím, že to je Santa Klaus. Ty sáně ale táhnou sobi, takový divný, žárovičkový. A kde vlastně jezdí? V Americe?" Nastalo vysvětlování,"Ano, v Americe a ještě v Anglii! Dál nevím!" Martinka si hned věděla rady,"Tak to já bysem chtěla jet na vánoce do Anglie. To bysem pak dostala dárky od Santa Clause a pak i doma od našeho Ježíška!" Ví si rady, že? ;-) Vojtíšek a adventní věnec ;-)
Před večeří Dana zapálila dvě svíčky na adventním věnci. Jsme tak o další týden blížeji Vánocům. Děti se moc těší a mají na co. Tímto se moc omlouváme babičce čtoucí naše stránky, za včerejší odpoledne strávené nakupováním dárků v Hradci a Pardubicích. Nedá se nic dělat, Ježíšek sám vše nezvládne ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist