Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 16.12.2005
Martinčin věk - měsíce: 58
Rubrika: Deníček


I děti znají Horsta Fuchse... ;-)

Martinka sahá na mrtvého kapra :-)
Meteorologové již včera vydali výstrahy na orkány, hrozící dnes odpoledne. Jak se zdá, měli svoje důvody. Před druhou hodinou dokonce velice silné nárazy větru shodily jeden fázový vodič na přívodu vysokého napětí do naší firmy. Co následovalo? Já byl zrovna na výrobní hale a hluk několika desítek velkých drátotažných linek, vystřídalo hrobové ticho a tma. Pouze na chvíli, neboť následovaly hlasité nadávky obsluhy. Není divu, všechen drát se potrhal. Hrozné to počasí ;-)
Martinka už od včerejška žadonila,"Tatínku, zabijeme toho kapra paličkou? To abych měla spoustu šupin pro paní učitelky do školky a ostatní děti!" Ano, dnes po večeři k tomu došlo. Martinka honem sháněla svoji hračkovou dřevěnou paličku, aby mohla konečně kapra praštit. Já pak s dětičkama za zády s velkými obtížemi vylovil šupináče, neboť i po týdnu stráveném ve vaně projevoval značnou energii. Na zemi s sebou plácal, jako ryba na suchu. Doslova ;-) Vojtík jásal,"Koukééj, ybyčká pácá na zemíí!" Děti mi následně pomáhaly kapra vykuchat i rozkrájet. Vojtík se na vlastní kůži přesvědčil, že kapr nemá zuby. Martinka vybírala šupiny na sušení a Vojtík se na celé kolo oblizoval,"Koukéj tatínku, ten kapv je už masíčko, to budeme hamat, mňam! Já zhamám hlavů v políšce!" To má pravdu, Dana uvaří polívčičku již zítra a tatínek má moc rád obírání uvařené hlavy. I Vojtík si dá. Zbytek masíčka budeme mít na Štědrý večer klasicky s bramborovým salátem. Prozatím vše putuje do mrazáku. Takhle je to v pohodě, nemyslíte? Co se honit na Štědrý den :-)
Když jsem měli onehdy kapra ve vaně poprvé, tak jsem vymyslel opravdu geniální postup. Jednoduše jsem vytáhl špunt z odpadu. Poté už zbývalo jenom čekat, než vyteče voda a já lapím kapra na suchu. Ale co to? Jakmile se kapr položil mírně na bok, propadl panice. Začal s sebou plácat a vycákal mnoho litrů vody na strop, stěny a podlahu. To Vám byla nepředstavitelná spoušť. Už jsem poučen, dnes kapra raději vytáhnu z vody před jejím vypuštěním. Vojtíšek jede v papírovém autě ;-)
Vojtíšek se šel dnes koupat do vany namísto kapra. Martinka si vyčistila zoubky a převlékla se. Poté vystartovala do kuchyně za Danou. Netrvalo dlouho a vrátila se celá rozesmátá,"Tatínku, co to maminka blbne? Vona tam válcuje maso v pytlíku, Hi hi hi!" Víte o co šlo? Dana drtila piškoty válečkem v igeliťáku. To aby bylo na nepečené včelí úlky. Nakonec však rozsekala piškoty na prach v robotu. Svoji činnost komentovala,"To sekám bez problémů jako beton v reklamě!" Martinka se však rozčílila,"Ale né, to by maminka musela mít ten Ultimejt Čopr!" Pokud sledujete Teleshopping a jste příznivci Horsta Fuchse, jistě víte o co jde :-)
Závěrem tu mám jedno oznámení - včera jsme pod postelí v ložnici vylovili krabici s minimálně padesáti audiokazetami. Jsou nahrané a my je namáme na čem přehrát. Pokud o ně máte zájem, pište na náš email. Pošlu Vám je zdarma, za cenu poštovného. Je mi opravdu líto, vyhodit něco podobného do popelnice :-(

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist