Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 19.12.2005
Martinčin věk - měsíce: 58
Rubrika: Deníček


Vánoční besídka a nový sníh...

Dětičky na besídce :-)
Jak jsem již včera naznačoval, dnešní odpoledne proběhlo ve znamení školkové Vánoční besídky. Já musel z práce dorazit včas, což mi vzhledem ke kupícím se úkolům ke konci roku, působí stále více problémů. Chtělo by to přidat ještě jeden týden. Bohužel, to není v lidských silách ;-)
Od včerejšího podvečera u nás konečně sněží a Vojtíšek si užívá bílé nadílky dosytosti. Dopoledne se ve sněhu rochnil a nechtěl jít domů na oběd. Dana ho nakonec musela nalákat na nějakou odměnu. To samé odpoledne, při chůzi do školky. Vojtík nevynechal jedinou hromadu sněhu a brodil se jím až po kolínka,"Jůů tady je tatíí, ních, budeme tavět něhuláka?" Nebudeme, mrzne a sněhulák se nedaří ;-)
Celkem netradiční, zato velice zajímavá Vánoční besídka se nám moc líbila. Děti nám spolu s učitelkami předváděly staré vánoční zvyky. Dosti dobré. Já měl více příležitostí nafilmovat veškeré dění z více úhlů pohledu. Už to mám nastříhané, video zbývá ozvučit a natitulkovat. Pokud má některá maminka od nás ze vsi zájem, video z besídky je u nás k mání na DVD za cenu prázdného DVD média(Tedy disku) :-) Vojtíšek se rochní ve sněhu před školkou ;-)
Vojtíška poslední dobou vůbec neberou na počítači střílecí slepice. Absolutně na jejich ikonky nekliká. Zato vyžaduje logičtější Klubíčko2, nebo Martinčino oblíbené cédéčko Krteček. Já ho mnohokrát zrazoval,"Vojtíšku tahle hra je pro tebe moc složitá, tu hraje Martinka!" Vojta se bránil,"Ta není ložitá tu umím!" Dnes nám s Danou sklapla čelist. Na obrazovku naplují krtečkovi kamarádi na velrybě, s hudebními nástroji v ručkách. Po předchozí ukázce se na základě zvukových ukázek jednotlivých nástrojů hádá, o jaký nástroj se jedná. Představte si to, Vojtík zvládl všechny ukázky na první pokus. Neuvěřitelné. Hra přitom na základě náhodného výběru postup míchá. Nedávno preferované střílení slepic mělo pro Vojtíka jisté plus - dokáže myš polohovat bleskurychle a s naprostou přesností :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist