Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 21.12.2005
Martinčin věk - měsíce: 58
Rubrika: Deníček


Předvánoční úklid...

Vojtíšek tancuje na klasickou hudbu :-)
Dnešní den jsme nakonec věnovali hlavně předvánočnímu úklidu. Dana se již dopoledne pustila spolu s Vojtíškem do utírání nábytku. Vojtík chtěl pomáhat a tak vyfasoval svoji utěrku. To bylo něco pro Vojtíka. Před třetí hodinou však nadešel čas na vyzvednutí Martinky ze školky. Dana tedy naložila Vojtíška na sáňky a už si to šupajdili kýženým směrem. Sníh u nás naštěstí celkem drží. Přes den dokonce ani neslevil. Bohužel, chtěl jsem Vojtíškovi postavit vlastnoručního sněhuláka. Akce se odkládá na neurčito - z přemrzlého sněhu to nejde. Alespoň si užijeme bílé Vánoce :-)
Jelikož sněhulák padl, já se pustil doma do úklidu kuchyně, respektive obyvákového koutu. Bez dětí je to naprostá paráda. Nikdo se Vám neplete pod nohy a Aneta Langerová může přitom hřmotit z aparatury na plné pecky. Dana se navrátila s miláčky trošku opožděně, právě v okamžiku otočeného stojanu s televizí. Kvůli Kouzelné školce jsem obrátil vše zpět. Já využil pauzy a vytřel podlahu pod obyvákovým kobercem. Zbývalo hodit smotaný koberec na přimrzlý sníh a důkladně jej vyprášit plácačkou. Prokoukl ;-) Děti rovnající pokojíček  ;-)
Jenom si nemyslete, já se chlubím uklízením, jenomže jsem podobnou práci provozoval sotva dvě hodiny. Od dopoledne pracovala Dana dosti tvrdě. Uklízela celý dům. Vojtíšek běhal za ní a neustále se čílil nad změnou zasedacího pořádku, přesněji řečeno, nad přemisťováním nábytku,"Tady to nemůže být na kobeci taťkó, my sme to s maminkou umejeli, pecé!" Vojtíšek se prostě diví po celý den. Není divu, takové stěhování národů, sorry, nábytku ;-)
Jakmile nastane čas na koupání - což je od malička čistě moje záležitost, hlásím,"Děti , pojďte si honem udělat postýlky. Na ta slova vystartují oba dva a už stěhují peřiny k postelím. Dnes se Marťa převlékla za ducha - vzala si přes sebe prostěradlo. Vojtík skákal radostí,"Podívěj tatí, co udělal duch! Nemusíš se bojéét, to je Matinka ten duch. Ježíši jenom se nebóój!" Já se nebójim, já se nebójim, stejně jako zajíc ze známého ruského animovaného filmu Jen počkej Zajíci! :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist