Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 22.12.2005
Martinčin věk - měsíce: 58
Rubrika: Deníček


Tu vánočku asi okousaly myši...

Děti řádí na koníčkovi :-)
Dana si před chvílí vzpomněla na jednu historku z úterního výletu do Velkého města. Během pozorování vánoční výzdoby nám na náměstí vyhládlo, proto jsme zamířili do McHenry na párek v rohlíku. Vojtíšek měl opravdu hlad, neboť skákal pod okýnkem a nahlas si stěžoval,"Já mám hvád! Já těl ohlíček, já těla páek!" Po chvíli se opravdu rozčílil, neboť fronta ne a ne zmizet,"Bude to jetě dneská?"! To už paní prodavačka nevydržela a vykoukla ven,"Kdopak se to tady rozčiluje?" Vojtík se už dokáže ozvat, že? :-)
Po mém návratu z práce nastal čas na důkladný úklid počítačového pracoviště v ložnici. Bohužel jsem si celou situaci nevyfotil jako můj šéf - Before and After, tedy pro české čtenáře - předtím a potom(A že se jednalo o markantní rozdíl ;-) ). Celá akce mě dala řádně zabrat a já nevěděl, kam s tím nepořádkem. Klasické diskety skončily v koši a naskýtá se mi stále jeden problém - mám celou krabici s audiokazetami - pokud máte zájem, zašlu Vám je za cenu poštovného. Pokud se týče mého úklidu, Martinka jej ohodnotila celkem rychle,"Tatínku, máš to tady najednou nějaký prázdný!" Má pravdu, spousta věcí skončila na jiných místech ;-) Hrajeme si na koně  ;-)
V ložnici jsem nakonec uklidil celkem důkladně, což můžete posoudit na druhé fotce. Martinka posléze přiběhla a velice se divila,"Tatínku, ty to tady máš teď takový nějaký prázdný!" Není divu, taková minimalizace a útěr prachu najednou ;-)
Vojtíšek navečer přiběhl,"Já těla na počítači hát hvu!" Jasné, během uklízení zahlédl cédéčko zakoupené s čajem Picwick - Ovocný cirkus. Klikněte si na odkaz a zkuste demoverzi. V té ostré je několik her - bludiště, omalovánky a další. Celkem povedené a hlavně se do počítače nemusí nic instalovat.
Dana navečer pekla důkladně vánočku. Vánočka se nakonec povedla, jenomže já po chvíli objevil u sporáku židličku a nakousanou vánočku. Hned jsem Daně referoval,"Tu vánočku asi okousaly myši!" Dana vystartovala a zírala na své dílo. Kdepak, tatínek si pouze dělal legraci. Vánočku okousal Vojta. Hned se přiznal,"Maminkó, já chutnal tu houskůů!" :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist