Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 25.12.2005
Martinčin věk - měsíce: 58
Rubrika: Deníček


Sváteční návštěvy a oslava narozenin...

Dětičky řádí na matraci :-)
Jak jste již včera jistě postřehli, dnes po ránu na nás čekala cesta do Hradce. Činíme tak každým rokem, neboť prababička slaví v tento den narozeniny. Dnes navíc pěkně kulaté - osmdesáté. Dětem, ani nám se po ránu příliš nechtělo z postýlek - vstávali jsme v děvět hodin. Není divu - Vojtík doslova vytuhl v poloze zkrouceně na zádíčkách až někdy kolem jedenácté večerní. Teprve potom pro nás dospěláky začala relativně klidná štědrovečerní noc. Bližší článek o včerejším Štědrém dnu přinesu v příštích dnech. Zveřejním i nějaké fotky ;-)
Včerejší šílená obleva pokračovala i v noci na dnes a ubrala řádný kus sněhové pokrývky. Ovšem po příjezdu do Hradce jsme se nemohli ubránit pocitu právě přicházejícího jara. Sluníčko svítilo na bezsněžné pláně a mrazit začalo až navečer. Bohužel, pozdě. Švag bydlí v Krkonoších a tam prý mají sněhu hromady.
Ptáte se na nejmilejší dárky od Ježíška? Martinka včera preferovala velký domeček pro panenky, Vojtíšek plastovou autodráhu s autíčky spojitelnými do vláčku, já maličkatý MP3 přehrávač(To abych se mimo jiné mohl zdokonalovat kdekoliv v angličtině) a Dana nový mobilní telefon. Roztomilá to hračička, jak jinak než elegantní véčko :-)
Vzhledem k probíhající oslavě a nesmírnému dětskému hemžení okolo mne, se dnes maličko s psaním omezím. Není divu, zkonzumovaný alkohol udělá své ;-) Navíc jsem před chvílí dětem nafoukl velkou matraci na spaní a všichni čtyři miláčkové(Počítám i dvě neteřinky) skákají na matraci a řádí ostošest. To ovšem sami můžete posoudit na fotce :-)
Přišel večer a s ním i koupání. Děda děti navnadil,"Půjdete do bublin?" My je původně koupat nechtěli. Děda se však vypařil a já měl děti rázem na starost. Snažil jsem se je přemluvit,"Děda nemá dost teplé vody v bojleru!" Danielka se nedala,"Ale to nevadí, já se budu klidně koupat ve studený, hlavně že tam budou ty bublinky!" To bych chtěl vidět :-) Nakonec jsem je umyl v teplé ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist