Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 26.12.2005
Martinčin věk - měsíce: 58
Rubrika: Deníček


Všude dobře, doma nejlíp...

Vojtíšek studuje zeměkouli ;-)
Uff, konečně mohu prohlásit jednu pravdu - všude dobře, doma nejlépe. Není divu, po Štedrém večeru jsme na Boží hod odjeli za babičkama do Hradce. Opravdu, náročná to činnost. Děti se však náramně bavily. Není divu, u jedné i druhé babičky na ně čekaly zapomenuté dárečky a hlavně se Martinka setkala s milovanou neteřinkou Petruškou. Švagr přijel spolu s rodinou včera před obědem a posléze se jeho radost ze společného setkání zkalila nestartujícím autem. Nedalo se nic dělat, zánovní Renault stávkoval a my zjistili podivně rozpadnuvší se startér. Díky prachbídnému přístupu k vadné součásti motoru, jsme dnes dopoledne zatáhli auto do Hradce, aby se na něj podívali v jednom soukromém Renault servisu. Snad zítra, snad do konce týdne to spraví. I takové mohou být svátky :-(
Naše děti dostaly od babičky a dědy dvě DVD s pohádkami. Jedno nese titul Putování za velkou vodou. Dinosauři tam putují za vodou. Neznám děj, proto zjednodušuji kreslený příběh. Již odpoledne se dětičky nakvartýrovaly do obyváku a žádaly pustit kýžené DVD. Posléze mě Martinka vyháněla,"Tatínku, ty dinosauři sou strašlivě nebezpečný a tak to bude hrozně strašidelný. Běž raděj pryč, aby ses nebál!" Na ta slova mě doslova vystrčila na chodbu a zabouchla dveře. Dobré, že? ;-)
Děti opět nechtějí usínat. Vojtíšek před chvílí přišel za mnou k počítači a nevěděl co by,"Taťkó, já nebudu pinkát!" Poté se zahleděl na keramického pejska, kterého před pár dny rozkřápl o dlažbu - učil ho chodit. Já ho mezitím slepil vteřinovým lepidlem - Vojtík hlásil,"Taťkó, ten pejsek je zolepenej!" Já Vojtu však upozornil,"Tak si vem slepenýho pejska a běž do postele!" Vojtík hned věděl, o čem je řeč,"Já dělala ťap, ťap, ťap, bum a pejsek se zobil! Tatínek ho spavil!" :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist