Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 27.12.2005
Martinčin věk - měsíce: 58
Rubrika: Deníček


Dvacáté výročí seznámení...

Dětičky na procházce :-)
Venku mrzne a tak jsme se konečně dostali odpoledne na vzduch. Sněhová pokrývka přes svátky značně polevila, tak se nedá sáňkovat. Dětem to však navadilo, ťapali ve sněhu ostošest. Jenom Vojtík se dožadoval nesení,"Tatínku, já ci na koníčka!" Já neslevil a tak milému Vojtovi nezbylo nic jiného, než běžet po svých. Zvládl to. Několikrát přitom uklouzl na ledu. Naposledy dosti tvrdě - ujely mu nožky a on spadl na zadeček, přitom si celkem vyrazil dech. Sám vstal a už hlásil,"Já sem klouzlá a bouchla sem séé! Bolí to tady, tady na prdelcé!" Bodejť by nebolelo. Jak sami vidíte, Vojtíšek se stále hlásí k opačnému pohlaví - vzor má u Martinky. Stačí však říct,"Vojtíšku, a jak to říká kluk?" Vojta se hned opraví,"Já sem chtěl!" To příjde časem, jenom se nebojte ;-)
Po odpoledním návratu z procházky si Dana dovolila sundat si na chvíli zapocené brýle. Vojtíšek hned reagoval po svém,"Maminko, vem si ty bejličky, to nemůžeš tahkhléé!" Je to tak. Maminka se nemůže před Vojtou objevit bez brýlí. Však mi sama povídala,"To si asi nebudu moci pořídit kontaktní čočky. Vojtíšek by se z nich asi zbláznil!" Kdepak, ono to zase tak žhavé nebude. Zvykne si, časem ;-)
Dnešní den je tak trochu vyjímečný. Přesně před dvaceti lety jsme se s Danou seznámili. Jí bylo tenkrát třináct a půl a mě sedmnáct. To je doba viďte? Už abych si pomalu připravoval brokovnici - Martinka za chvíli oslaví páté narozeniny ;-) Kdepak, s odstupem času moc kladně hodnotím přístup Daniných rodičů. Budeme my v budoucnu také takoví skvělí? Uvidíme ;-) Vojtíšek skládá autodráhu  :-)
P.S.:S dvacátým výročím seznámení vhodně koresponduje datumem naší svatby - brali jsme se po deseti letech známosti - takže jsme druhého prosince oslavili desáté výročí. Prostě a jednoduše - tento měsíc byl opravdu velice náročný. A je stále, čeká nás ještě Silvestr !!! :-)
Na poslední fotce je Vojtíšek zvěčněn spolu se svojí novou autodráhou. Jedná se o velice vděčnou hračku - hraje si s ní i Martinka. Autíčka se navíc dají spojovat do vláčků a ty drží pěknou stopu v dráze. Opravdu povedená hračka :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist