Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 28.12.2005
Martinčin věk - měsíce: 58
Rubrika: Deníček


Sněhová kalamita se u nás rozhodně nekonala...

Vojtíšek tlačí sáňky do kopce :-)
Děti dostaly od Ježíška akvárium - takový set se vším příslušenstvím. Prozatím bez rybiček. Já musím ponejprv svařit ocelovou konstrukci na zavěšení akvária do stěny. Preventivně, neboť by skříňka možná nepřežila hmotnost vody a navíc by ji děti mohly převrátit. Martinka si rybičky již dávno přála a Daně vykládala,"Maminko, já bysem chtěla akvárium. Rybičky sou takový malý plavací zvířátka a ty nesmrděj. Ty by se ti mami jistě líbily!" Jasně že jo ;-) Vojtík dnes také ukazoval akvárium strejdovi a neopomněl vytáhnout z krabice nádobku s prvním sušeným krmením,"Podívej, stejdó, tady je takový kvmení. Dáme ho do vodičky ybičkovi!" :-)
Sotva dnes po ránu Vojtík otevřel očka, už se stěhoval do naší postele. Po chvíli ze mne stahoval peřinu a křičel,"Už je váno, dneská! Pudeme stávat. Už tam není tmáá. Taťkó, nepinkéj úž!" Co se dalo dělat, vstali jsme. Těsně před devátou ranní už bylo načase, nemyslíte? ;-) Martinka dělá andělíčka  :-)
Vojtík mi dopoledne skočil kolem krku a dožadoval se pohledu ven z okna. Hned celou sněhovou situaci ohodnotil,"Jůů, venku něžíí! Už tam zase padá níích!" Však jsme odpoledne vyrazili na chvíli do sněhových plání. Děti se dosytosti projezdily na saních a bobu z velkého a dlouhého kopce. Jak vidíte na druhé fotce, Marťa na závěr vytvořila nádherného andělíčka ve sněhu :-)
Vojtík si jako obvykle sedl před devátou večerní na nočník, jak je jeho zvykem. To víte, musí ještě udělat svůj poslední bobek. Mezitím jsem rozmlouval přes VoIP telefon fayn s bráchou bydlícím v Hradci. Jak tak ukončuji hovor, najednou slyším odvedle Martinčin rozzlobený hlásek,"Teda Vojtó, to si musíš ten nočník dávat do cesty, kudy chodím já? Teda fůůj!" Aniž bych něco viděl, už mi bylo vše jasné. No jistě, Vojta vstal z nočníku a špulil prdelku na utření. Martinka našlápla z postýlky a nožkou rovnou do nočníku. Takže jsem rázem řešil několik věcí - bylo potřeba svléknout Martince špinavé pyžamko, Vojtovi utřít žínkou prdelku, neboť to pouhým papírem nešlo a jako poslední vynést plný nočník do záchodu. Nakonec jsme se s Danou celkem pobavili ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist