Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 29.12.2005
Martinčin věk - měsíce: 58
Rubrika: Deníček


Vojtíšek si rád hraje na miminko...

Děti si hrají v pokojíčku :-)
Konečně máme zimu zpět v plné kráse. Já jel ráno do práce, zapojovat nové stroje a tak jsem se nevyhnul zasněženým a kluzkým silnicím. Ovšem, nic překvapivého. V zimě prostě padá sníh a tak nevím, proč jsou z něj všichni celí pryč. Hlavně v televizních novinách a jiných zprávách. Není nad to, po ránu si s autem pěkně zaklouzat. Já navíc musel prorážet mantinel sněhu nahrnutého pluhem k naší příjezdové cestě :-)
Dnešní překrásně slunečné dopoledne vyhnalo ven Danu i dětičky. Konečně příležitost, vyzkoušet poádně sáňky a boby. Po obědě nechtěl lumpík Vojtík usnout, tak ho Dana nechala vzhůru. Následně se všichni tři vydali na návštěvu k tetě na horní konec naší obce. Já zatím v práci ukončil svařování ocelových elektroinstalačních trubek, tahání kabelů a programování průmyslových počítačů. Následoval nákup na víkend, respektive na Silvestra. To víte, zítra si užijeme klidu domova, žádná honička :-) Zimní idylka  ;-)
Po Večerníčku nastal čas, jít se koupat. Jak už jistě víte, Vojtíšek po obědě nespinkal a tak projevoval po bouřlivých hrách s Marťou značnou únavu. Vzal jsem si oba miláčky do koupelny, jak je zvykem. Ještě předtím se děti svléknou v pokojíčku a na můj povel,"Pojďte si udělat postýlky!", natahají prostěradla a peřinky z ložnice do pokojíčku. Poté si usteleme a jdeme do koupele. Dnes jsme se sprchovali. Zatímco se Martinka utírá po koupeli sama, Vojtík se dožaduje něčeho jiného,"Tatínku, utčeš mě? Já sem těla být miminkó!" Abyste tomu rozumněli, mám Vojtíka zabalit do osušky a položit ho na přebalovák, coby mímo. Užívá si to, chlapec jeden. Musím ho pokládat, na noc ještě dostává preventivní plínku. Většinou ji nepočůrá, ale občas se zapomene. Už abychom jednorázové pleny vypustili z rozvrhu dne ;-)
Tak nám opět odešel DVD přehrávač. Vyzvedl jsem ho před Vánocemi z hradecké Hypernovy - byl na reklamaci kvůli mechanice. Sotva si ho děti pár dní užily, už má zase problém. Nejde zapnout a podivně spíná televizi. Jelikož se bude jednat o druhou reklamaci, tak nám ho doufám vymění. Nebo ne? Děti se opět budou muset spokojit s kazetami VHS :-(

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist