Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 31.12.2005
Martinčin věk - měsíce: 58
Rubrika: Deníček


Pomalu se loučíme se starým rokem...

Vojtíšek jede na saních :-)
Těsně před obědem se mi konečně podařilo přemluvit Vojtíka, aby šel ven. Včera nasněžil nový prašan a mrzne také pěkně. Jenomže milý Vojtíšek trval na svém,"Já nepudu véén!" Přesvědčil ho až slib,"Vojtíšku, půjdeme ven sáňkovat?" "Sáňkůvát to jóó, juchůů!", jásal Vojtík. Zato Marťa se škaredila,"Ale já nechci jít sáňkovat, já budu raděj lopatou uklízet sních!" No, chvíli to trvalo, než se děti shodly. Nejprve jsme odklízeli sníh ze dvorka a příjezdové cesty, pak popadli sáně a šupky dupky na kopec za domem. To jim bohatě stačilo. Měli byste vidět Vojtíška, jak se rochnil ve sněhu. Martinka předvedla válení sudů z kopce a rázem byste si ji spletli s malým sněhuláčkem. Ještě štěstí, že je sníh suchý a příliš se nerozmáchali. Zato já si pěkně nabral do vysokých bot, při jízdě s Vojtíkem na sáňkách. Ale to k zimě patří, ne? ;-) Martinka je nahoře na hoře :-)
Pomalu se připravujeme na nadcházející oslavu Silvestra. Kdepak, nikam se jako obvykle nechystáme, zůstaneme pěkně zalezlí v teple domova(Přijdou k nám sousedi, sami rozhodně nebudeme) a nosy vystrčíme až o půlnoci - za účelem odpálení nějakého ohňostroje. Jenom nevím, proč na jedné krabici - kompaktu píší Nepoužívat v podnapilém stavu :-) Neznám snad nikoho, kdo by se večer alespoň trochu nenapil. No a kdy jindy se používá silvestrovská pyrotechnika, než na Silvestra, že? ;-) Proto opatrně a všeho s mírou, ať tuto noc ve zdraví přežijete :-)
Co říci závěrem? Děkuji Vám, milí čtenáři za přízeň a doufám, že Vaši pozornost nezklamu ani v tom novém roce 2006. Všichni zde přítomní Vám přejeme hodně lásky a zdraví v nadcházejím roce :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist