Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 1.1.2006
Martinčin věk - měsíce: 58
Rubrika: Deníček


Ani spát mi nechutná, ani jíst mi nechutná...

Marťa táhne Vojtíška na saních :-)
Po včerejším odpoledním sáňkování v krutých podmínkách nadešel čas na oslavu posledního dne starého roku. Abyste tomu rozumněli - kruté podmínky znamenaly mínus pět a silný vítr. Dětem i nám, bohatě stačily dva sjezdy na saních z velkého kopce. Po půlnočním přípitku jsme vyrazili ven vystřílet veškerý pyrotechnický arzenál(Vyjma šesti římských svící - ty mám nachystané na oslavu Martinčiných pátých narozenin za týden) a překvapil nás mrznoucí déšť, jenž spolu s větrem spolehlivě hasil zápalky. Brrr, hrůůzáá. Na povrchu sněhu se vytvořila tvrdá krusta, která se moc zamlouvala dětem při dnešní procházce. Nepředbíhejme však sled událostí ;-) Ještě, že momentálně venku sněží a tak se budeme i nadále moci věnovat zimním radovánkám.
Dětičky si před dnešním obědem hrály na loď. Při této hře rozeberou křeslo přesunuté do pokojíčku z kuchyně, neboť jeho místo zabrala vánoční jedlička. Marťa sundala sedací polštář a už dirigovala Vojtíška, jak má na dno nakládat plyšáky. Poté mi povídala,"Taťkó, podívej, my máme naprosto skvělou loď. My máme podpalubí s plyšákama a máme i nadpalubí!" Jak jinak, než že na plyšáky položila velký sedací polštář :-) Vojtíšek skládá puzzle :-)
Martinku čeká od úterý školka. Prázdniny zcela jistě končí. Já se jí ptal,"Tak co Martinko, jseš ráda, že končí prázdniny?" Marťa nejistě odpověděla,"Ne! Do škoky se ale těším!" Poté zkoušela podivný tah,"Mami, kdyby mi náhodou nebylo v úterý dobře, tak nikam nepůjdu, že?" Půjde, žádné vymýšlení. Martinka si totiž poslední dobou stěžuje,"Maminko, mě bolí bříško!" Zajímavé je, že jí bříško bolí pokaždé, když má jít jíst něco, co sama nechce. Při otázce,"Martinko, kdě tě to bolí?", ukazuje kousek pod pupík. Přidělává tím hlavně Daně starosti, ale snad to nic vážného není a Martinka si jenom vymýšlí. Dokonce i Vojtík během dnešní odpolední procházky prohlašoval,"Tatínku, já musím jet na saních. Já nemůžu sám ťapat, mě bolí bíško!" ;-)
Martinka má již usínat, avšak zastává zcela opačný názor,"Tatínku, co mám dělat? Mě už nebaví ani ležet, ani spát, ani sedět a vůbec bejt tady v posteli!" Že by to pochytila ze včerejšího skvělého televizního Mrazíka? Mám na mysli ,"Ani jíst mi nechutná, ani spát mi nechutná, ten co tu byl, ten mě urazil!" No jasně, to říkala Baba Jaga :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist