Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 17.1.2006
Martinčin věk - měsíce: 59
Rubrika: Deníček


Totální konec Vánoc...

Martinka kouše papírovou kost :-)
Dnešní den nám přinesl spoustu nových věcí a událostí. Jako první mohu jmenovat totální konec Vánoc v našem domě. Alespoň co se interiéru týče. Dana odcházela po třetí hodině na rodičák do školky a kladla mi na srdce,"Mohli byste konečně odstrojit vánoční jedličku?" Proč ne. Do celé akce se rázně zapojila Martinka a snímala z větviček jednu kouličku za druhou. Dokonce jsme společnými silami letos nic nerozbili ;-)
Já se odpoledne rozjel směrem Hradec, neboť jsem si včera uvědomil, že konstrukce pod akvárium svařená z ocelových profilů, tzv. jeklů by mi značně připomínala konstrukci značně zatížitelného regálu v práci. Právě proto jsem chvíli bloumal Hornbachem a posléze si nechal uříznout dvě stejné lamino desky - dal jsem je po olaminování hran na sebe, aby bez problémů snesly zátěž. Zbývalo zakoupit ocelové a bílé nožky - 80cm vysoké. Pro větší bezpečnost je stoleček zakotven hmoždinkami a šrouby do stěny. I akvárko - respektive podstava je nalepena na stůl oboustrannou lepicí páskou. To už děti nestrhnou ani náhodou. Já mezitím do akvárka umístil dnes zakoupený kámen a kořen z tropického stromu, zakoupený tamtéž. Celé je to ovšem jako plivnutí do moře. Chtělo by to větší předmět na skrývačku pro rybky. Dana celou scenérii dokončila plyšovou rybou a slovy,"Tak a teď už ani nepotřebujete živé rybky!" Ale potřebujeme, jenomže já si minule vyhlédl překrásně veliké Cichlidy Red Parrot), jenomže jedna rybka stojí téměř čtyři stovky a to dle slov mého kolegy není ten pravý začátek akvaristiky ;-) Akvárium  ;-)
Děti mají opět velice známé problémy s usínáním. Martinka dnes nenavštívila školku - od včerejška se jí zhoršila rýma a navíc si stěžuje na různé problémy. Vše snad vyřešíme během zítřejší pětileté prohlídky u paní doktorky. Dana se vypravila do školky namísto Marti odpoledne a již po páté trůnila doma. My mezitím stihli zlikvidovat stromeček, uklidit ozdobičky a vyluxovat podlahu. Není divu - jedlička značně seschla a začala opadávat. Musíme na příští rok pořídit stojan s možností nalití vody ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist